Geplaatst op 07 december 2018 13:39
Reageren kan nog 19 dagen. Dat is tot en met 7 maart 2019.

Functieomschrijving

Wij zijn voor Witron op zoek naar een International Technical Sales Manager Projects die zijn of haar sporen wil verdienen in een internationale (technisch/logistieke) omgeving. Witron is een wereldwijd opererende Solution Provider, gespecialiseerd in het ontwerp én de turnkey realisatie van innovatieve en hoog dynamische material handling systemen. De Witron-groep heeft wereldwijd ruim 3000 medewerkers met vestigingen in meerdere landen. Witron Engineering B.V. te Venray is binnen de groep verantwoordelijk voor de regio Noord-West Europa. Tot de klantenkring behoren vele vooraanstaande bedrijven met klinkende namen uit verschillende branches. De eigen leveringsomvang bij deze systemen betreft naast het ontwerp en het project management, ook de mechanica, de complete plc-besturing en de warehouse management software. Door overtuigende concepten, compromisloze klantoriëntatie en bovenmatige inzet hebben zij zich een leidende positie op dit gebied verworven.

100% Talent is voor het internationale sales- en marketingteam op zoek naar een INTERNATIONAL TECHNICAL SALES MANAGER met focus op logistieke centra in de regio Noord-West Europa.

Waaruit bestaan jouw werkzaamheden? Als International Technical Sales Manager Projects ben je verantwoordelijk voor het vinden en enthousiast maken van potentiële klanten, waarbij je werkt vanuit de inhoud en het onderhouden van contacten met bestaande klanten en de pers. Hierbij werk je o.a. nauw samen met de sales- en marketingafdeling en het designcenter van de moedermaatschappij in Duitsland. Ook zul je zelfstandig beurzen, seminars en referentiebezoeken in binnen- en buitenland organiseren. Je rapporteert rechtstreeks aan de Vice President North-West Europe.

Profiel

Wat breng je hiervoor mee? positieve instelling, commercieel gevoel en focus op succes naast pionier ben je ook een uitstekende relatiebeheerder relevante technisch-commerciële opleiding en een HBO werk- en denkniveau sterke affiniteit met techniek en intra logistiek kennis van, of ervaring met, material handling systemen is een pré ervaring met langlopende (sales)trajecten van (turnkey)projecten zelfstandige analytische werkwijze en een uitgesproken verantwoordelijkheidsgevoel gedrevenheid en een ondernemend karakter sterke communicatieve skills in de Nederlandse en Engelse taal, kennis van Duits is een pré bereidheid om te reizen

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je hiervoor terug? Je komt als International Technical Sales Manager Projects rechtstreeks in dienst bij Witron Engineering (Venray). Het betreft een uitdagende functie in een uiterst interessant werkgebied met gerenommeerde opdrachtgevers. Je werkt in een klein, innovatief en deskundig team met korte lijnen. Dit Nederlandse team levert een substantiële bijdrage aan de groepsresultaten. Jij hebt een toekomst zekere werkplek, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, in een sterk groeiend familiebedrijf. Het bedrijf kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een “naar prestatie uitkerend” beloningsysteem. Wij vertellen je er graag meer over.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Wat doen wij voor jou?
Onze opdrachtgever heeft 100% Talent Oost-Brabant exclusief gevraagd om de werving- en selectieprocedure te verzorgen voor deze vacature van International Technical Sales Manager Projects. 100% Talent Oost-Brabant is volledig gespecialiseerd in werving & selectie voor Commerciële functies in een technische omgeving. Onze Talent Recruiters zijn door eigen expertise en jarenlange werkervaring altijd in staat de voor jou meest ideale werkgever te vinden. Het succes van de werkgever valt of staat met jouw kennis, ervaring, inzet en ambitie. En om dat succes te behalen zorgen wij voor plaatsing van het beste Talent bij onze opdrachtgevers.

Interesse in deze functie?
Spreekt deze functie jou aan en wil je solliciteren? Stuur dan je Curriculum Vitae en motivatie o.v.v. de vacaturetitel uitsluitend naar: frans@talentgroepnederland.nl, t.a.v. Frans Vonk, Talent Recruiter. Natuurlijk kan je Frans ook bellen voor meer informatie over deze vacature op telefoonnummer 06 46 777 888.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt door Witron beslist niet op prijs gesteld!

Reageren kan nog 19 dagen. Dat is tot en met 7 maart 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.


Large 51a95d55b5e1748a0b91fa06ef3705584d7b3593
Vacature samenvatting

Locatie

Keizersveld 47-C
5803 AM Venray

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

5000-5500 bruto per maand

100% Talent Oost-Brabant

Informatie

100% Talent is dé werving en selectie partner voor (commercieel) technische, Sales, ICT en Finance functies. Op een verfrissende, heldere en zorgvuldige manier zoeken en vinden wij het beste talent, op alle opleidingniveaus en in alle vakgebieden

Website

www.talentgroepnederland.nl

adres

100% Talent Oost-Brabant
Fl. Nightingalestraat 26
5751 MH Deurne

Vacatures

Alle vacatures