Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van Argo Advies B.V. te zien.
Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor een strakke regie over het verzuimproces waarbij je zelf de inschatting maakt over de te nemen stappen, met inachtneming van de wet- en regelgeving. Je communiceert met de klant op verschillende niveaus uit de organisatie met als doel het realiseren van de kortste route naar een duurzaam herstel. Dit begint bij de eerste ziekmelding van een werknemer tot het adviseren en coachen van leidinggevenden en HR. Door onze eigenzinnige kijk op verzuim weten we dit belangrijke doel naar duurzaam herstel te bereiken. Als Adviseur Inzetbaarheid draag je bij aan de bewustwording en gedragsverandering in alle lagen van de organisatie. Om dit te kunnen realiseren is een toverstaf geen vereiste; empathisch vermogen, doorzettingsvermogen, representatieve uitstraling, HBO+ diploma en een rijbewijs wel. Niet te vergeten ben je ondernemend en beschik je over een vlotte en spontane babbel met een gezonde dosis humor! Hoe ziet een werkdag als Adviseur inzetbaarheid er ongeveer uit? ’s- Morgens rijd je naar de klant waar je wekelijks op locatie aanwezig bent. Je start daar met het verzuimoverleg met leidinggevende en HR. Daarna heb je twee afspraken staan met medewerkers van deze klant. Tussen je afspraken door vind je even tijd om medewerkers en leidinggevende van je andere klant te bellen. Voor de lunch rij je naar kantoor in Nieuwegein of Etten-Leur om je collega’s te zien en spreken waarna je aan de slag gaat met je actielijst uit het verzuimsysteem. Een van onze arbeidsdeskundigen belt jou voor wat vragen over een casus, waarna je weer in de auto stapt om bij een van je klanten nog een frequent verzuimgesprek te voeren. De medewerker is blij met het gesprek en voelt zich eindelijk gehoord en samen hebben jullie goede afspraken kunnen maken, fijn! Op weg naar huis luister je de voicemail af om nog wat klanten terug te kunnen bellen. Morgen weer een dag! Argo Advies is dé specialist op het gebied van arbeidsverzuim en alles wat daarmee te maken heeft. Wij hebben diverse experts in dienst; adviseurs, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, kerndeskundigen, PMO consulenten etc., die wij inzetten voor zowel de verzuimbegeleiding als voor onze additionele diensten. Daarnaast werken wij nauw samen met onze partners binnen de paraDIGMA Groep om het volledige inzetbaarheidsproces zo goed mogelijk in te vullen.

Wil je meer informatie over werken bij Argo Advies? Ga naar: https://www.youtube.com/watch?v=XSEKVpYrL5g&t=5g

Profiel

De collega waar wij naar op zoek zijn

  • Heeft een afgeronde HBO opleiding;
  • Bezit in grote mate doorzettingsvermogen;
  • Is ondernemend en heeft een representatieve uitstraling;
  • Heeft empathisch vermogen en is dienstverlenend ingesteld;
  • Is communicatief vaardig;
  • Is in het bezig van een grote dosis humor!

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Je komt bij Argo Advies werken voor een uitdagende functie waar een groeipotentie voor je ligt. Onze organisatie is sterk aan het groeien en dat biedt mogelijkheden voor jou om in mee te gaan! Startend met ons uitgebreide trainingsprogramma leer je alles om aan de slag te gaan met onze vernieuwende en vooruitstrevende kijk op verzuim. Wij streven naar een continu opleidings- en ontwikkeltraject. Bij Argo Advies vind je een flexibele werkgever in een vrije en informele omgeving waarbij jij de baas bent over je eigen agenda.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Klinkt dit goed? Toon dan je interesse! Wij zijn vooral geïnteresseerd om te lezen wie je bent en waarom je bij ons past. Verras ons met een (link naar een) filmpje, of upload zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en CV.
Wanneer we jouw brief en CV (of filmpje) passend vinden voor de functie zullen we je uitnodigen voor een sollicitatiepitch. Wil je meer informatie over deze functie? Neem contact op met Maud Donkers.
Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.


Large c977f98be0a4bbb4591e2a2f42ac5cbe5517c49b
Vacature samenvatting

Locatie

grote markt 1
6511 KK Nijmegen

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Argo Advies B.V.

Informatie

Argo Advies is een jonge en succesvolle arbodienst met een eigenzinnige kijk op verzuim, die leidt tot vooruitstrevend en zeer effectief verzuim- en gezondheidsbeleid in organisaties. Onze klanten zijn zeer divers: klein en groot in uiteenlopende branches. We werken met een team van hoogopgeleide verzuimadviseurs, gecertificeerde bedrijfsartsen, gecertificeerde arbeidsdeskundigen en andere specialisten.

Website

www.argoadvies.nl

adres

Argo Advies B.V.
Fultonbaan 56-60
3439 NE Nieuwegein

Vacatures

Alle vacatures