Geplaatst op 20 maart 2019 16:44
Reageren kan nog 9 dagen. Dat is tot en met 4 mei 2019.

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor een strakke regie over het verzuimproces waarbij je zelf de inschatting maakt over de te nemen stappen, met inachtneming van de wet- en regelgeving. Je communiceert met de klant op verschillende niveaus uit de organisatie met als doel het realiseren van de kortste route naar een duurzaam herstel. Dit begint bij de eerste ziekmelding van een werknemer tot het adviseren en coachen van leidinggevenden en HR. Door onze eigenzinnige kijk op verzuim weten we dit belangrijke doel naar duurzaam herstel te bereiken. Als Adviseur Inzetbaarheid draag je bij aan de bewustwording en gedragsverandering in alle lagen van de organisatie. Om dit te kunnen realiseren is een toverstaf geen vereiste; empathisch vermogen, doorzettingsvermogen, representatieve uitstraling, HBO+ diploma en een rijbewijs wel. Niet te vergeten ben je ondernemend en beschik je over een vlotte en spontane babbel met een gezonde dosis humor!

Profiel

De collega in de regio Zwolle waar wij naar op zoek zijn (min. 32 uur)

Heeft een afgeronde HBO/WO opleiding; Bezit in grote mate doorzettingsvermogen; Is ondernemend en heeft een representatieve uitstraling; Heeft empathisch vermogen en is dienstverlenend ingesteld; Is communicatief vaardig; Is in het bezit van een grote dosis humor!

Hoe ziet een werkdag als Adviseur inzetbaarheid er ongeveer uit?

’s- Morgens rijd je naar de klant waar je wekelijks op locatie aanwezig bent. Je start daar met het verzuimoverleg met leidinggevende en HR. Daarna heb je twee afspraken staan met medewerkers van deze klant. Tussen je afspraken door vind je even tijd om medewerkers en leidinggevende van je andere klant te bellen. Voor de lunch rij je naar kantoor in Nieuwegein of Etten-Leur om je collega’s te zien en spreken waarna je aan de slag gaat met je actielijst uit het verzuimsysteem. Een van onze arbeidsdeskundigen belt jou voor wat vragen over een casus, waarna je weer in de auto stapt om bij een van je klanten nog een frequent verzuimgesprek te voeren. De medewerker is blij met het gesprek en voelt zich eindelijk gehoord en samen hebben jullie goede afspraken kunnen maken, fijn! Op weg naar huis luister je de voicemail af om nog wat klanten terug te kunnen bellen. Morgen weer een dag!

Zonder motivatiebrief kunnen wij de sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Je komt bij Argo Advies werken voor een uitdagende functie met veel groeipotentie! Onze organisatie ontwikkelt zich sterk en dat biedt mogelijkheden voor jou om in mee te gaan! Startend met ons uitgebreide trainingsprogramma leer je alles om aan de slag te gaan met onze vernieuwende en vooruitstrevende kijk op verzuim. Bij Argo Advies vind je een flexibele werkgever in een vrije en informele omgeving waarbij jij de baas bent over je eigen agenda.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Zonder motivatiebrief kunnen wij de sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Reageren kan nog 9 dagen. Dat is tot en met 4 mei 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.


Large c977f98be0a4bbb4591e2a2f42ac5cbe5517c49b
Vacature samenvatting

Locatie

Grote Voort 291
8041 BL Zwolle

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Argo Advies B.V.

Informatie

Argo Advies is een jonge en succesvolle arbodienst met een eigenzinnige kijk op verzuim, die leidt tot vooruitstrevend en zeer effectief verzuim- en gezondheidsbeleid in organisaties. Onze klanten zijn zeer divers: klein en groot in uiteenlopende branches. We werken met een team van hoogopgeleide verzuimadviseurs, gecertificeerde bedrijfsartsen, gecertificeerde arbeidsdeskundigen en andere specialisten.

Website

www.argoadvies.nl

adres

Argo Advies B.V.
Fultonbaan 56-60
3439 NE Nieuwegein

Vacatures

Alle vacatures