Geplaatst op 11 januari 2019 16:46
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 11 mei 2019.

Functieomschrijving

Wij zoeken een ervaren en gecertificeerde docent NT2 die plezier haalt uit het leren van de Nederlandse taal aan anderstaligen. Ben jij dit? Dan horen wij graag van je!

Wat ga je doen? Wij zijn op zoek naar een gecertificeerd NT2 docent die bij kan dragen aan de verhoging van het taalniveau van anderstaligen. De functie betreft werkzaamheden op de dinsdag- en donderdagavond. Als NT2 docent haal jij plezier uit het bijbrengen van de Nederlandse taal aan anderstaligen en streef jij er naar dit zo goed mogelijk te realiseren.

Het doel binnen de volwasseneneducatie is altijd een verhoging van het taalniveau volgens een gestructureerd lesplan. Tegelijkertijd werk je met de cursisten aan het realiseren van hun participatiedoelen. Dat kan zijn het verhogen van zelfredzaamheid in dagelijkse situaties of het zoeken naar betaald werk.

Ben jij de NT2 docent die het als een uitdaging ziet om bij te dragen aan de inburgering van anderstaligen? Dan horen wij graag van je!

Profiel

  • je bent gecertificeerd NT2 docent of bent in opleiding / EVC traject tot gecertificeerd NT2 docent

  • je bent in het bezit van een pabo-diploma, een eerste of tweedegraads onderwijsbevoegdheid of een bevoegdheid voor lesgeven in de BVE

  • je hebt ervaring en affiniteit met NT2 onderwijs en kennis van de actuele lesdoelen van groepen inburgering, alfabetisering of staatsexamen

  • je beschikt over sterke didactische vaardigheden en hebt aantoonbare ervaring met het differentiëren in niveaus

  • je bent woonachtig in regio Amsterdam

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. We hanteren onze eigen arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • salariëring tussen € 2500,- en € 4000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering, certificering, ervaring en inzetbaarheid

  • reiskostenvergoeding en een netto onkostenvergoeding (tot een maximum van € 75,- per maand)

  • continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt

  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing, deelname vakgroepen en een tegemoetkoming in relevante opleidingskosten


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature, en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie.

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 11 mei 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.


Large 99865ee0ee242b64d044a183d9a9be810dcb847c
Vacature samenvatting

Locatie

.
1012 AB Amsterdam

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
8-16 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Bisbee Flexonderwijs

Informatie

Bisbee Flexonderwijs is onderwijsbedrijf waar enthousiaste en betrokken docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten. Binnen het NT2-werkveld (volwasseneneducatie, ISK, primair onderwijs) en het NT1-werkveld. Maar ook binnen het regulier onderwijs: als docent of taalassessor binnen het VO en MBO. Wij ontzorgen onderwijsorganisaties met oplossingen die kosten besparen en kwaliteit bevorderen.

Maar wij helpen je niet alleen aan een baan, we helpen je verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we je na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het (taal)onderwijs. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij in onze docenten, door na- en bijscholing aan te bieden vanuit onze Bisbee Academie. Daarmee bieden wij ondersteuning bij certificering en diplomering, of ontwikkeling van competenties. Ook bieden wij met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.

Ben jij docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!

Website

www.bisbee.nl/vacatures/

adres

Bisbee Flexonderwijs
Het Wielsem 10
5231 BW 's-Hertogenbosch

Vacatures

Alle vacatures