Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van De Imperator te zien.
Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

De Imperator bestaat inmiddels 4 jaar en wij zijn op zoek naar versterking. De Imperator is een hip jong en fris bedrijf in hartje Gulpen. Help ons mee groeien als chef van de keuken.

U heeft de kans om de keuken zelfstandig te draaien, daarbij heeft u de vrijheid en creativiteit de gerechten van de menukaart - weekmenu en thema-avonden te bedenken. Wij werken alleen met verse producten van diverse mooie leveranciers! Overigens staat u er uiteraard niet alleen voor in de keuken!

Iedere dag is een tentamen. Elk gerecht dient met passie te worden bereid en iedere gast verdiend een heerlijke vers gerecht. Leeftijd is niet belangrijk zolang u een ervaren chef-kok bent die met veel plezier, Bij de Imperator werken wij als één team, samen staan we sterk, hebben wij plezier en verwennen wij onze gasten! Wij staan nooit stil, spelen in op de 'trends', verrassen graag onze gasten, zijn positief ingesteld met een goed humeur, blijven elkaar uitdagen en dat allemaal in het mooie dorp Gulpen.

Gulpen is een heel mooi dorp en wij liggen in het centrum op de markt! Groot terras op het gezellige plein. Er komen veel lokale gasten gecombineerd met dagjesmensen en toeristen. Gulpen is een grote trekpleister voor toeristen in de zomer of met mooi weer. Ondanks dat Gulpen een dorp is, proberen wij het stadsgevoel te creëren (op gebied van inrichting - eten - drinken - service - sfeer). Onze gasten waarderen de afwisseling in dranken & eten, onze mooie hippe inrichting en thema-avonden.

Profiel

Aantal jaren werkervaring en soort opleidingsniveau is niet direct afhankelijk van elkaar. U dient zelfstandig te kunnen werken samen met een keukenhulp. U runt de keuken als chef en heeft de vrijheid in de keuze van de gerechten, indeling, werkwijze en mise&place.

Werkt u met veel plezier en liefde aan mooie gerechten en staat kwaliteit voorop, dan bent u wellicht dé kok die wij zoeken. Ervaring met vis- en wildgerechten Maken van sauzen - soepen e.d. Inkoop Graag lichten wij middels een gesprek de vacature verder toe.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij werken met jaarcontracten en zoeken een fulltime chefkok voor 4/5 dagen of een part- timer in de week rond de 40 uur per week.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Middels een gesprek hopen wij elkaar beter te leren kennen en de vacature beter te omschrijven, verwachtingen, taken etc. Gevolgd door een proefdag/moment.

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.


Vacature samenvatting

Locatie

markt 5
6271 BD Gulpen

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
Werktijden in overleg

Opleidingsniveau

mbo 3

Salaris

Salaris in overleg

De Imperator

Informatie

adres

De Imperator
markt 5
6271 BD Gulpen

Vacatures

Alle vacatures