Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van Flexgenoot te zien.
Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Begroet je mensen met een glimlach? Heb je pit? En wil je werken bij de leukste notaris van de Zaanstreek? Lees dan verder en ga er voor.

WAT GA JE DOEN? Voor een notariskantoor zoeken wij een receptioniste/telefoniste (24 tot 40 uur per week). En niet zomaar eentje. Maar eentje die nuchter en gastvrij is en begrijpt wat de waarde is van oprechte aandacht.

Een greep uit de werkzaamheden:

  • Je begroet bezoekers, bepaalt de reden van het bezoek en stuurt hen door naar de juiste persoon
  • Je beantwoordt de telefoon, screent, verbindt door en neemt berichten aan
  • Je onderhoudt de receptieruimte en verzorgt de drankjes
  • Je voert administratieve taken uit zoals postbehandeling, tekstverwerking en dossiers aanmaken en inscannen.

HET BEDRIJF Onze opdrachtgever is een notariskantoor met de leukste notaris van de Zaanstreek. Samen met zijn collega’s zorgt hij er voor dat klanten hun zaken goed regelen en vastleggen. Dat geeft duidelijkheid, rust en zekerheid.

Er werken ongeveer 10 medewerkers. Het is een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Kenmerkend is de nuchtere no-nonsense aanpak. Je gaat samenwerken met gezellige en hardwerkende collega’s. En allemaal staan ze klaar om alle ervaringen met je te delen. Daardoor zul je je snel op je gemak voelen. Het werk is met de auto uitstekend bereikbaar (gratis parkeren). Ook met het openbaar vervoer is het goed bereikbaar. Het is minder dan 10 minuten lopen van het dichtstbij zijnde NS station.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een collega die de eigenschappen bezit die horen bij een receptioniste/telefoniste en het werken bij een notariskantoor: hartelijk, nuchter, communicatief, vlot en secuur.

Verder:

  • Ben je gastvrij; je vindt het leuk om het mensen naar de zin te maken
  • Je weet hoe je een professioneel telefoongesprek voert
  • Je kan goed schakelen en de rust bewaren. Soms kan het hectisch zijn met mensen aan de balie en de telefoon
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend

Twijfel je of je voldoet aan het profiel en wil je graag? Gewoon reageren. Praten kan altijd!

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Je treedt rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Je begint met een tijdelijk contract met zicht op een vast contract. Het salaris is afhankelijk van ervaring en vaardigheden en bedraagt tussen de EUR 1.900,- en EUR 2.300,- bruto per maand (bij 40 uur per week). Ook de overige voorwaarden zijn prima geregeld.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd? Ga er dan voor. Op basis van de ontvangen CV’s en de motivaties wordt een aantal kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Eventueel gevolgd door een tweede gesprek bij de opdrachtgever.

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.


Large 2fc006480bcccac3b689caa656914ee7ee0898a4
Vacature samenvatting

Locatie

Pakhuis Saigon
1531 MS WORMER

Werkervaring

Minimaal 5-10 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
24-32 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 3

Salaris

2000-2500 bruto per maand

Flexgenoot

Informatie

Uitzendburo, werving & selectie

Ben jij op zoek naar (ander) werk? Ben jij een gemotiveerde professional die bij opdrachtgevers het verschil maakt en verder wil komen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat kan je van ons verwachten? Dat we verder kijken dan alleen jouw CV. Wij besteden veel tijd aan de relatie met onze opdrachtgevers en professionals. Daardoor hebben wij passende opdrachten die niet alleen aansluiten bij jouw CV, maar ook bij jouw wensen.

Op onze site en via de link hieronder, vind je al onze vacatures. Voldoe je niet geheel aan het profiel, maar ben je nieuwsgierig en heb je ambitie? Praten kan altijd!

Website

www.flexgenoot.nl

adres

Flexgenoot
Pakhuis Saigon
1531 MS WORMER

Vacatures

Alle vacatures