Geplaatst op 12 maart 2019 12:51
Reageren kan nog een maand. Dat is tot en met 7 mei 2019.

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Verkoop zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. In deze functie zijn de kerntaken:

  • Eerste aanspreekpunt voor klanten, het geven van informatie en advies - telefonisch of per mail - over producten, productopties en productspecificaties. Het beantwoorden van vragen op administratief, commercieel, technisch en organisatorisch gebied. Hieronder vallen o.a. prijzen, technische specificaties, leveringsvoorwaarden en levertijden.
  • Opstellen en uitbrengen van adequate offertes.
  • Actuele en uitgebreide technische kennis van de producten en productiemethoden op peil houden, teneinde de klanten op de juiste wijze te woord te kunnen staan en te kunnen adviseren.
  • Het administratief verwerken van offertes en het invoeren van verkooporders in het ERP systeem, beheren en bewaken van dossiers.

Onder de afdeling Verkoop valt naast de commerciële binnendienst (3 medewerkers en een manager) ook de commerciële buitendienst (3 medewerkers), export en marketing. In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst wordt samengewerkt met collega's van de afdelingen Inkoop, Werkvoorbereiding, R&D en Service & Kwaliteit.

Profiel

De kandidaat die wij zoeken, heeft een commerciele instelling, kan uitstekend communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Uiteraard in het Nederlands en in het Engels, Duitse en Franse spreekvaardigheid zijn een pré. Behalve commerciële en administratieve skills dient de kandidaat ook over een ruim technisch inzicht te beschikken. Ervaring met Office, maar bij voorkeur ook enige kennis van tekenprogramma's (Autocad en Inventor). De voorkeur gaat uit naar een medewerker met enige jaren commercieel technische ervaring in een kantooromgeving.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime functie, met zicht op een vast dienstverband. De cao Metalektro is van toepassing, dat betekent 27 vakantiedagen en 13 adv dagen per jaar en daarnaast een uitstekende pensioenvoorziening.

Momenteel wordt er voor Metacon een nieuw pand gebouwd. De nieuwe productiehal heeft een werkvloeroppervlakte van 11.500 m2. Aan entree, kantoren, showroom en kantine e.d. wordt er 1.550m2 bebouwd. Het pand komt op een zichtlocatie op industrieterrein Gouwe Park, ten westen van Gouda/Moordrecht, pal aan de rijksweg A20.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog een maand. Dat is tot en met 7 mei 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.


Large 3065e0d4d32fb4bbc55ecc3fc5fa80509c5c2d99
Vacature samenvatting

Locatie

James Wattstraat 14
2809 PA Gouda

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

2500-3000 bruto per maand

Metacon B.V.

Informatie

Metacon is dé fabrikant van rolluiken, branddeuren en zonweringsystemen en daarbij gespecialiseerd in constructiewerk. Met ruim 90 vakbekwame medewerkers en vestigingen in Nederland en België, heeft Metacon een groot netwerk van relaties in Europa opgebouwd.

Metacon heeft, met het grote assortiment aan rolluiken, branddeuren en constructiewerk, een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties. Dat maakt Metacon dé deurenspecialist van Nederland.

Metacon vervaardigt inbraakwerende rolluiken en rolhekken met dichte, geperforeerde of transparante lamellen en schaarhekken. Verder ontwikkelt en levert Metacon een scala aan brandwerende roldeuren, hefdeuren (zowel verticaal als horizontaal heffend), schuifdeuren, overheaddeuren en brandwerende doeken.

In een eigen bedrijfshal met een modern en geavanceerd machinepark, worden uiteenlopende producten vervaardigd uit onder andere staal, aluminium en roestvaststaal. Zowel complexe maatwerkoplossingen als eenvoudige serieproducten. Met stalen zonweringen en schaararmschermen, profileert Metacon zich op diverse markten.

Website

www.metacon.nl

adres

Metacon B.V.
James Wattstraat 14
2809 PA Gouda

Vacatures

Alle vacatures