Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van Metacon B.V. te zien.
Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Voor onze financiële afdeling zijn wij op zoek naar een parttime Financieel Administratief Medewerker. In deze functie ondersteun je de Controller met de uitvoerende werkzaamheden. Een groot deel van de werkzaamheden betreft debiteurenbeheer; signaleren van betalingsproblemen, het nabellen van debiteuren, afspraken maken m.b.t. kredietverlening en het administratief verwerken in het ERP systeem. De nieuwe werknemer zal daarnaast ook bankstukken verwerken, klantgegevens onderhouden in het ERP systeem en de crediteurenadministratie helpen met het verwerken van de inkoopfacturen.

Profiel

De kandidaat die wij zoeken heeft MBO+/ HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een economische opleiding en enige jaren aantoonbare werkervaring met debiteurenbeheer. Een kritische blik en accuratesse zijn van wezenlijk belang in deze functie. Uiteraard kan de kandidaat goed met een computer overweg (Word, Excel) en is communicatief vaardig. Daarnaast is onze nieuwe werknemer enthousiast en beschikt hij over een proactieve werkhouding, probleemoplossend vermogen en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Kennis van de Franse taal is sterke pré.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor in eerste instantie 16 uur per week, waarbij er een sterke voorkeur is voor de woensdag. Uitbreiding naar 24 uur is in de toekomst wellicht mogelijk. Salaris afhankelijk van kennis en ervaring. De salarisindicatie is op fulltime basis. De cao Metalektro is van toepassing. De functie is ingedeeld in schaal F.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Na de sluitingsdatum zal een eerste selectie gemaakt worden.

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.


Large 3065e0d4d32fb4bbc55ecc3fc5fa80509c5c2d99
Vacature samenvatting

Locatie

James Wattstraat 14
2809 PA Gouda

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
16-24 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

2000-2500 bruto per maand

Metacon B.V.

Informatie

Metacon is dé fabrikant van rolluiken, branddeuren en zonweringsystemen en daarbij gespecialiseerd in constructiewerk. Met ruim 90 vakbekwame medewerkers en vestigingen in Nederland en België, heeft Metacon een groot netwerk van relaties in Europa opgebouwd.

Metacon heeft, met het grote assortiment aan rolluiken, branddeuren en constructiewerk, een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties. Dat maakt Metacon dé deurenspecialist van Nederland.

Metacon vervaardigt inbraakwerende rolluiken en rolhekken met dichte, geperforeerde of transparante lamellen en schaarhekken. Verder ontwikkelt en levert Metacon een scala aan brandwerende roldeuren, hefdeuren (zowel verticaal als horizontaal heffend), schuifdeuren, overheaddeuren en brandwerende doeken.

In een eigen bedrijfshal met een modern en geavanceerd machinepark, worden uiteenlopende producten vervaardigd uit onder andere staal, aluminium en roestvaststaal. Zowel complexe maatwerkoplossingen als eenvoudige serieproducten. Met stalen zonweringen en schaararmschermen, profileert Metacon zich op diverse markten.

Website

www.metacon.nl

adres

Metacon B.V.
James Wattstraat 14
2809 PA Gouda

Vacatures

Alle vacatures