Geplaatst op 12 maart 2019 13:37
Reageren kan nog een maand. Dat is tot en met 7 mei 2019.

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Werkvoorbereiding zijn wij op zoek naar een technisch goed onderlegde Werkvoorbereider. In deze functie zijn de kerntaken:

  • Het volledig uitwerken van een verkooporder in het ERP systeem
  • Het verzorgen van een productiebon, waaronder het bepalen van benodigde materialen, het bepalen van de bewerkingen en het bepalen van de volgorde van activiteiten in het productieproces.
  • Het geven van producttechnische ondersteuning aan de commerciële binnendienst.
  • Het compleet maken van een productiedossier, zorgdragen en controleren van alle technische documentatie.
  • Het maken van kostprijscalculaties t.b.v. verkooporders en prijslijsten.
  • Identificeren van afwijkingen en risico's m.b.t. lopende orders. Medeverantwoordelijk voor productoptimalisatie.

De afdeling bestaat naast de manager uit werkvoorbereiders, waarvan een aantal technische tekenaars. Ook de productieplanning wordt vanuit de werkvoorbereiding gedaan. Een klein team dus waarbij de onderlinge samenwerking zeer belangrijk is.

Profiel

De kandidaat die wij zoeken heeft een breed technisch inzicht en kan zich nieuwe technische kennis snel eigen maken. Een MBO4 opleiding richting techniek lijkt daar het beste bij aan te sluiten. Verder is het belangrijk dat de kandidaat goed overweg kan met de computer en zich nieuwe software snel eigen weet te maken, kennis van en er ervaring met Excel is essentieel, enige kennis van tekenprogramma's zoals Autocad en Inventor is gewenst. De ideale kandidaat heeft bij voorkeur enkele jaren werkervaring een een technische administratieve functie, bij voorkeur binnen een productiebedrijf (metaal).

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime functie, met zicht op een vast dienstverband. De cao Metalektro is van toepassing, dat betekent 27 vakantiedagen en 13 adv dagen per jaar en daarnaast een uitstekende pensioenvoorziening.

Momenteel wordt er voor Metacon een nieuw pand gebouwd. De nieuwe productiehal heeft een werkvloeroppervlakte van 11.500 m2. Aan entree, kantoren, showroom en kantine e.d. wordt er 1.550m2 bebouwd. Het pand komt op een zichtlocatie op industrieterrein Gouwe Park, ten westen van Gouda/Moordrecht, pal aan de rijksweg A20.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog een maand. Dat is tot en met 7 mei 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.


Large 3065e0d4d32fb4bbc55ecc3fc5fa80509c5c2d99
Vacature samenvatting

Locatie

James Wattstraat 14
2809 PA Gouda

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

3000-3500 bruto per maand

Metacon B.V.

Informatie

Metacon is dé fabrikant van rolluiken, branddeuren en zonweringsystemen en daarbij gespecialiseerd in constructiewerk. Met ruim 90 vakbekwame medewerkers en vestigingen in Nederland en België, heeft Metacon een groot netwerk van relaties in Europa opgebouwd.

Metacon heeft, met het grote assortiment aan rolluiken, branddeuren en constructiewerk, een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties. Dat maakt Metacon dé deurenspecialist van Nederland.

Metacon vervaardigt inbraakwerende rolluiken en rolhekken met dichte, geperforeerde of transparante lamellen en schaarhekken. Verder ontwikkelt en levert Metacon een scala aan brandwerende roldeuren, hefdeuren (zowel verticaal als horizontaal heffend), schuifdeuren, overheaddeuren en brandwerende doeken.

In een eigen bedrijfshal met een modern en geavanceerd machinepark, worden uiteenlopende producten vervaardigd uit onder andere staal, aluminium en roestvaststaal. Zowel complexe maatwerkoplossingen als eenvoudige serieproducten. Met stalen zonweringen en schaararmschermen, profileert Metacon zich op diverse markten.

Website

www.metacon.nl

adres

Metacon B.V.
James Wattstraat 14
2809 PA Gouda

Vacatures

Alle vacatures