Geplaatst op 15 augustus 2019 09:25
Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Spreekt het jou aan om als meewerkend voorman een HR backoffice te coördineren in Waalwijk? Lees dan snel verder. Samen met een team van 3 collega’s ga je aan de slag om de personeels-en salarisadministratie perfect te laten verlopen. Het is iedere dag een uitdaging om de administratie en de business met elkaar te verbinden en daar sta jij voor opgesteld. In de hectiek en dynamiek van de dag weet jij de rust te brengen en de werkzaamheden van het team zo in te richten dat het op een efficiënte manier gebeurt. Daarnaast ben je meewerkend voorman, dus zit je ook vol in de operatie. Het interessante aan deze functie is dat deze rol bijdraagt aan de verdere professionalisering van de afdeling en een belangrijke schakel naar de rest van de organisatie vormt. Het continue verbeteren en efficiënter inzetten van processen staan op de agenda van deze afdeling.

Profiel

De ideale kandidaat heeft vooral goede communicatieve skills en heeft leidinggevende ervaring opgedaan in een klein team en vooral in een meewerkende rol. Positieve ‘can-do’ attitude, drive en jouw communicatieve eigenschappen maken met name of je succesvol zal zijn in deze rol. Je herkent jezelf in het feit dat je snapt dat flexibiliteit, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken cruciaal zijn om deze rol met verve te vervullen!

Los van deze eigenschappen voldoe je ook aan de volgende criteria: -HBO werk- en denkniveau en relevante kennis van wet- en regelgeving op het gebied van Personeels- & Salarisadministratie. -Denkt in kansen gericht op continue verbeteren. -Je kunt goed projectmatig werken, zodat betrokkenen geïnformeerd zijn en deadlines gehaald worden. -Beschikbaar tussen de 32-38 uur per week

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat heeft het bedrijf te bieden: Een goed salaris van €2800 - €3000 bruto obv 38 uur en secundaire arbeidsvoorwaarden is vanzelfsprekend, wat minstens zo belangrijk is: een afwisselende en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is. De sfeer is het beste te omschrijven als open en gezellig, waarbij er meer dan voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie.


Large 5f9598019a1728054d06035f20c302192b5f2345
Vacature samenvatting

Locatie

voorweiden 6
5142 EX waalwijk

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

Salaris in overleg

samenselect

Informatie

Samenselect is werving en selectie met aandacht. Werving en selectie met een duurzaam resultaat. Ik help je bij het vinden van die ene baan. Of ik vind juist de kandidaat die jouw bedrijf echt vooruit helpt. We doen het samen. Samenselect staat voor banen en mensen matchen voor een langere periode.

Website

www.samenselect.nl

adres

samenselect
voorweiden 6
5142 EX waalwijk

Vacatures

Alle vacatures