Geplaatst op 15 augustus 2019 09:23
Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Met jouw organisatorische en gestructureerde skills weet jij altijd het overzicht te houden en zo effectief mogelijk te plannen. Je bent samen met het plan team verantwoordelijk voor de totale transportplanning . De planning is behoorlijk divers, divers transport maar ook verschillende administratiestromen zoals vergunningen en douane documenten. Je hebt direct klantcontact en jij bent ook diegene die de vrachten aanneemt en verkoopt. Je maakt onderdeel uit van Baetsen als het overkoepelende bedrijf van 5 bedrijfsonderdelen. Internationaal transport is een van die onderdelen. Met onze uitgebreid wagenpark, variërend van open plateaus tot modulaire diepladers, kunnen we elk (speciaal) transport organiseren. Je werkt samen met de interne afdelingen voor een juiste en de efficiënte bedrijfsvoering. Rapporteren, analyseren en in het kader van continue verbeteren het doen van verbetervoorstellen voor planning, capaciteit behoort ook tot jouw taken pakket.

Hoe ziet jouw dag eruit Je start rond 07.30-08-00. Om de werkdag goed te beginnen kun je koffie (of thee of iets anders) pakken. Vervolgens ga je aan de slag met het plannen zelf: je bent verantwoordelijk voor optimale bezetting van de medewerkers voor de ritten. Je bent als het ware aan het puzzelen met de bezetting om deze zo goed mogelijk rond te krijgen. Drie keer per dag is er een planningscheck; met je collega’s bespreek je de mogelijke aanpassingen van de planning. Je geeft instructies aan de chauffeurs, volgt hen op en stuurt bij waar nodig. De dagdagelijkse troubleshooting en bijhorende communicatie met de klant behoort eveneens tot jouw takenpakket. Je zorgt voor een correcte behandeling van elk dossier en beoogt steeds een tijdige levering en een hoge klanttevredenheid.

Naast het plannen ben je ook verantwoordelijk voor de volgende salesactiviteiten:

  • Het opstellen en uitgeven van marktconforme prijscalculaties aan (interne) opdrachtgevers en potentiële klanten en deze verwerken in het TMS-systeem.
  • Het bepalen van tarieven, het berekenen van toeslagen of het overleggen met de afdeling planning over onder bijzondere omstandigheden uit te voeren opdrachten.
  • Het nabellen van de gemaakte prijscalculaties.
  • Het tot stand brengen van nieuwe contacten en het onderhouden van contacten met bestaande relaties.
  • Het persoonlijk of telefonisch verwerven van mogelijke opdrachten van potentiële opdrachtgevers
  • De controle op en het bijhouden van prijsclausules en vervoerscontracten.

Profiel

Een aantal jaar ervaring Goede communciatieve vaardigheden in het Nederlands, Duits en Engels

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat we een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze platte organisatie structuur draagt bij aan korte communicatielijnen en onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er meer dan voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt korting op jouw zorgverzekering als jij verzekerd bent bij CZ en VGZ en ook je pensioen wordt goed geregeld. Baetsen betaalt 2/3 van het pensioen. En als je iets leuks voor jezelf wilt doen, dan kun jij met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, tablet, weekendje weg, fitness-abonnement, fiets of een Coolbue- of Bol.com-bon. Jij krijgt bij ons de kans om jezelf écht te ontwikkelen waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie.


Large 5f9598019a1728054d06035f20c302192b5f2345
Vacature samenvatting

Locatie

locht 100
5504 RP Waalwijk

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
40+ uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

Salaris in overleg

samenselect

Informatie

Samenselect is werving en selectie met aandacht. Werving en selectie met een duurzaam resultaat. Ik help je bij het vinden van die ene baan. Of ik vind juist de kandidaat die jouw bedrijf echt vooruit helpt. We doen het samen. Samenselect staat voor banen en mensen matchen voor een langere periode.

Website

www.samenselect.nl

adres

samenselect
voorweiden 6
5142 EX waalwijk

Vacatures

Alle vacatures