Geplaatst op 15 augustus 2019 09:20
Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Voor een organisatie in Waalwijk ben ik op zoek naar een recruiter voor 32 tot 40 uur per week.

Toe aan een volgende stap in je carrière?

Samen met je collega recruiter ga je aan de slag om het recruitment plan verder vorm te geven. Je krijgt de ruimte om mee te denken over een efficiënte en effectieve aanpak van recruitment. Daarnaast ben je ook een operationeel talent, want je hebt de verantwoordelijkheid voor het totale proces.

Door ervaring weet je goed welke recruitment middelen je in kunt zetten. Ook het inzetten van social media voor recruitment activiteiten behoort tot je ervaring.

Als sparringpartner van de diverse afdelingen waar je voor werkt, bepaal je mede het profiel van de kandidaat. Het is daarna aan jou om ervoor te zorgen dat deze kandidaat ook gevonden wordt.

Wat heeft het bedrijf te bieden: Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden is vanzelfsprekend, wat minstens zo belangrijk is: een afwisselende en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is. De sfeer is het beste te omschrijven als open en gezellig, waarbij er meer dan voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

#recruiter #banen #sollicitatie

Interesse? Solliciteer direct.

Nog vragen? Je mag me altijd bellen: 06-40895134

Profiel

Herken jij je in de omschrijving? Creatief! omdat je alle mogelijke nieuwe manieren mag bedenken om de beste kandidaten te bereiken. Organisatie talent! Een talent voor organiseren, want bij diverse doelgroepen horen ook diverse activiteiten. Enthousiast en communicatief vaardig op alle niveaus binnen de organisatie én naar de kandidaten. Ervaring als recruiter.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie.


Large 5f9598019a1728054d06035f20c302192b5f2345
Vacature samenvatting

Locatie

centrum
5142 EX waalwijk

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

samenselect

Informatie

Samenselect is werving en selectie met aandacht. Werving en selectie met een duurzaam resultaat. Ik help je bij het vinden van die ene baan. Of ik vind juist de kandidaat die jouw bedrijf echt vooruit helpt. We doen het samen. Samenselect staat voor banen en mensen matchen voor een langere periode.

Website

www.samenselect.nl

adres

samenselect
voorweiden 6
5142 EX waalwijk

Vacatures

Alle vacatures