Geplaatst op 19 augustus 2019 14:33
Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Als acceptant beoordeel je aanvragen die niet STP opgemaakt kunnen worden. Bijvoorbeeld een auto met te lage beveiligingsklasse, of teveel schades afgelopen jaren, maar dit kan ook een huis met rieten kap zijn. Je werkt nauwkeurig volgens de volmacht richtlijnen van de maatschappij, maar verliest zeker niet je eigen fingerspitzengefühl uit het oog. In het proces ben je een belangrijke schakel voor onze aangesloten kantoren. Hen professioneel, vlot en klantgericht bedienen is dan ook je speerpunt. Dit geldt zowel voor kwaliteit als kwantiteit. Onze SLA met de kantoren is hierbij de leidraad. Het spreekt voor zich dat de veelomvattende administratie die erbij komt kijken door jou tot in de puntjes verzorgd wordt.

Profiel

Je hebt een relevante mbo diploma en je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen; Je bent in het bezit van minimaal Wft Basis en Wft Schade; Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring; Kennis van ANVA is een pré; Je bent deskundig, resultaatgericht, flexibel en neemt initiatief; Je hebt zowel een analytisch, als een probleemoplossend vermogen; Uiteraard ben je die leuke (Brabantse) collega die wij zoeken 🙂 .

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid; Een marktconform salaris; 27 verlofdagen, die zelfs kunnen oplopen tot 30 bij < 3 ziektedagen; 5% eigen bijdrage van de pensioengrondslag in de pensioenregeling, de rest betalen wij; Reiskostenvergoeding; Wekelijkse vrijdagmiddag borrel vanaf 16.30u; Meerdere jaarlijkse uitjes, zoals: zomer BBQ, zeil of golfmiddag en een wisselend teamuitje; Een professionele omgeving waar jij als individu meetelt en kan door ontwikkelen.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie.


Large 5f9598019a1728054d06035f20c302192b5f2345
Vacature samenvatting

Locatie

voorweiden 6
5142 EX Tilburg

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
Werktijden in overleg

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

Salaris in overleg

samenselect

Informatie

Samenselect is werving en selectie met aandacht. Werving en selectie met een duurzaam resultaat. Ik help je bij het vinden van die ene baan. Of ik vind juist de kandidaat die jouw bedrijf echt vooruit helpt. We doen het samen. Samenselect staat voor banen en mensen matchen voor een langere periode.

Website

www.samenselect.nl

adres

samenselect
voorweiden 6
5142 EX waalwijk

Vacatures

Alle vacatures