Geplaatst op 15 augustus 2019 09:22
Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

-Het zorgvuldig instellen en opstarten van de machine(s) -Het inspecteren en controleren van de lopende processen, waarbij de kwaliteit voorop staat -Het verpakken, etiketteren en palletiseren van rollen papier, folie en het verpakken van vacu├╝m zakken in dozen.

Profiel

Wat jij meebrengt? Is een enthousiaste en flexibele instelling. Een technische achtergrond is mooi meegenomen maar geen eis. Je bent een echte aanpakker en houdt ervan om fysiek en nauwkeurig werk uit te voeren. Je bent sterk gemotiveerd, kwaliteitsbewust en initiatiefrijk. je vindt het fijn om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren, als het nodig is krijg je altijd hulp. Je woont in de omgeving van Waalwijk.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

-Direct een vast contract -Gedegen inwerktraject, waardoor ook kandidaten zonder ervaring kunnen solliciteren -Dagdienst. Je werkt op vaste werkdagen en onze werktijden zijn van 07.00 uur - 15.30 uur (geen ploegendienst). -Je werkt in een klein en gezellig team en hebt een zelfstandige functie -Je werkt ik een schone omgevingGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie.


Large 5f9598019a1728054d06035f20c302192b5f2345
Vacature samenvatting

Locatie

voorweiden 6
5142 EX waalwijk

Werkervaring

Geen werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
Werktijden in overleg

Opleidingsniveau

basisonderwijs

Salaris

1500-2000 bruto per maand

samenselect

Informatie

Samenselect is werving en selectie met aandacht. Werving en selectie met een duurzaam resultaat. Ik help je bij het vinden van die ene baan. Of ik vind juist de kandidaat die jouw bedrijf echt vooruit helpt. We doen het samen. Samenselect staat voor banen en mensen matchen voor een langere periode.

Website

www.samenselect.nl

adres

samenselect
voorweiden 6
5142 EX waalwijk

Vacatures

Alle vacatures