Geplaatst op 25 januari 2019 12:29
Reageren kan nog een maand. Dat is tot en met 25 april 2019.

Functieomschrijving

Voor onze productie keuken zijn we opzoek naar een Sous-Chef ter ondersteuning van de Chef en zijn team! Je gaat voornamelijk onze productie van belegde broodjes in goede banen leiden en zelf ook actief meewerken in het operationele proces . Als Sous-Chef ben jij dé rechterhand van de Chef en aanspreekpunt voor jullie team. Je draagt er mede zorg voor dat de geplande hoeveelheden worden gerealiseerd binnen de gestelde normen ten aanzien van kwaliteit, kwantiteit en tijd. Tevens denk je mee over productontwikkeling, recepturen en ben je op de hoogte van de haccp regelgeving.

Werkzaamheden

  • Het voorbereiden van de werkzaamheden;
  • Mede aansturen van het productieteam op de werkvloer;
  • Het bereiden van de producten;
  • Bewaken van de kwaliteit van de producten;
  • Toezien op het naleven van de richtlijnen voor veiligheid en HACCP;
  • Behouden van overzicht en bewaken van de planning;
  • Meedenken over recepturen en productontwikkeling;
  • Jouw starttijd zal doorgaans om 06.00 uur zijn.

Over Tip Top Catering Tip Top Catering voorziet bedrijven, zorginstellingen, vergadercentra en opleidingsinstituten van Catering. Ontbijt, Lunch, Diner, Borrels, High Tea en verse soepen. Bij ons komt bijna alles uit eigen keuken! Wij voorzien klanten in de regio Utrecht en in overleg daarbuiten van kwalitatieve catering en blinken uit in maatwerk! Tip Top catering is flexibel, trouw en heeft service hoog in het vaandel staan. Tip Top Catering bestaat inmiddels ruim 83 jaar!

Profiel

Je bent een echte team player en goed in het motiveren van de medewerkers. Met je flexibele instelling en stressbestendigheid kan je snel schakelen en werken onder druk. Je weet je enthousiasme en passie over te brengen op het team. Tenslotte beschik je over aantoonbare ervaring in de foodservice, bij voorkeur opgedaan in de broodjesindustrie en catering. Ook toppers uit de horeca keuken komen wij graag mee in contact!

Aanbod We bieden werk in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. In deze uitdagende functie maak je onderdeel uit van het keukenteam en heb je nauw contact met de Chef, Chef kok en de afdeling planning. Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Bij deze functie bieden we uiteraard een marktconform salaris en het betreft een fulltime functie.

Ben jij de gedreven persoonlijkheid die wij zoeken? Mail je sollicitatie voorzien van motivatie, cv en pasfoto naar Pascal@tiptopcatering.nlGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Wanneer wij denken dat jij de geschikte kandidaat bent nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie.
Wanneer de klik er is en van beide kanten hebben we de overtuiging dat we iets voor elkaar kunnen betekenen dan plannen we een 2e gesprek.
Hier gaan we wat meer het diepe in, praten we over je salaris en worden verwachtingen nadrukkelijk besproken.
Tot slot zullen wij beoordelen of wij overtuigd genoeg zijn en jouw een leuke baan aanbieden!

Reageren kan nog een maand. Dat is tot en met 25 april 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.


Vacature samenvatting

Locatie

Ruigenhoeksedijk 11
3737 MP Groenekan

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 3

Salaris

Salaris in overleg

Tip Top Catering

Informatie

adres

Tip Top Catering
Ruigenhoeksedijk 11
3737 MP Groenekan

Vacatures

Alle vacatures