Geplaatst op 23 januari 2019 14:19
Reageren kan nog 6 dagen. Dat is tot en met 22 februari 2019.

Functieomschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren Prefab Beton monteurs. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het stellen, monteren en afwerken van prefab betonelementen in de afbouwfase van nieuwbouw- of renovatieprojecten. Je moet goed zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken. Bovendien is het werken conform de veiligheids- en milieuvoorschriften van groot belang.

Profiel

Je hebt aantoonbare werkervaring als prefab betonmonteur en je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA diploma. Tevens ben je in bezit van eigen handgereedschap. Het is bij deze baan van belang dat je nauwkeurig bent en affiniteit hebt met beton en de bouw.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden aan en vinden graag de baan en werkomgeving die beste bij jou past. Hierin wordt je persoonlijk begeleid en ondersteund. Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact met ons op!Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 6 dagen. Dat is tot en met 22 februari 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.


Large d45bda140af529c03ab31d5ec790ab8099c754eb
Vacature samenvatting

Locatie

Graafseweg 125A
6531 ZN Nijmegen

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 1

Salaris

Salaris in overleg

Uitzend Service Holland BV

Informatie

Uitzend Service Holland is een uitzendbureau dat met succes bemiddelt tussen bedrijven en personeel. Wij zijn specialist in het uitzenden van bouw- en productiepersoneel.

Website

www.uitzendserviceholland.nl

adres

Uitzend Service Holland BV
Graafseweg 125A
6531 ZN Nijmegen

Vacatures

Alle vacatures