Geplaatst op 09 april 2019 16:28
Reageren kan nog 12 dagen. Dat is tot en met 7 mei 2019.

Functieomschrijving

Maak jij graag het verschil? En lever je graag een maatschappelijke bijdrage? Dan is deze vacature interessant voor jou!

Haag Wonen zorgt voor goed wonen in Den Haag voor mensen met een bescheiden inkomen. Wij zijn nauw betrokken bij huurders, hun woning en hun buurt. In al ons werk gaan we uit van onze huidige en toekomstige huurders. Met hen werken wij aan goed wonen. Aan een thuisgevoel. Voor ons is een goed resultaat een tevreden huurder. Een goed onderhouden woning. En een prettige buurt. Daarbij werken we graag slim samen, op een vernieuwende, duurzame en kostenbewuste manier.

De uitdagingen waar Haag Wonen voor staat zijn groot. We zijn volop bezig om onze woningportefeuille voor te bereiden op een CO2-neutrale samenleving. Bovendien vergroten we onze woningportefeuille zodat we kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar sociale huurwoningen in Den Haag.

Wat ga je doen? Als Assetmanager binnen de afdeling Strategie & Beleid, lever je een belangrijke bijdrage aan het verder verbeteren van de vastgoedsturing binnen Haag Wonen. Je hebt een visie over hoe je ruim 22.000 sociale huurwoningen nog beter kan laten renderen. Hiernaast zorg je voor het verbeteren van de maatschappelijke en financiële prestaties van je eigen deelportefeuille van circa 6.000 woningen.

Voor deze portefeuille ben je verantwoordelijk voor:

  • Het analyseren van en sturen op de verbetering van exploitatieresultaten;
  • Het initiëren van en sturen op investeringsprojecten (renovaties, sloop/nieuwbouw en nieuwbouw);
  • Beoordelen en adviseren van acquisitie en dispositiekansen;
  • Het verder ontwikkelen van het assetmanagement van Haag Wonen.

In je rol als Assetmanager werk je nauw samen met drie collega Assetmanagers en de Portefeuillemanager van het vastgoedsturingsteam van Haag Wonen. En lever je je bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de afdeling. De Assetmanager speelt een belangrijke rol in het speelveld van Financiën, Wonen en Vastgoedontwikkeling binnen Haag Wonen.

Profiel

Profiel We zoeken een Assetmanager die Haag Wonen helpt om nog betere investeringsbeslissingen te maken. Je weet draagvlak te vinden voor jouw visie en ideeën. Door ook met externe partijen samen te werken weet je je eigen vastgoedportefeuille te verbeteren. Je haalt plezier en motivatie uit het verbeteren van de vastgoedsturing (door bijvoorbeeld inzicht in rendementen, verbetering van de waardering en inzicht in de effecten van (investerings-) kasstromen op financiële ratio’s).

Kernpunten van jouw profiel:

  • HBO/WO-opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde/planologie, economie/financiën)
  • Aantal jaren ervaring in vastgoedsturing
  • Sterk analytisch vermogen
  • Weet partijen en mensen – met verschillende belangen - te verbinden
  • Denker én doener

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod Bij Haag Wonen kun je rekenen op een baan in een dynamische omgeving. We hebben een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de cao Woondiensten. Denk hierbij aan een persoonlijk opleidingsbudget, een uitruilsysteem van arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je 36-urige werkweek flexibel in te delen. De functie Assetmanager is ingedeeld in schaal K (min. Euro 3.836 – max. Euro 5.185 bruto). Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Sollicitatieproces
Je kunt reageren tot en met 7 mei 2019. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jaap van Velp, bereikbaar op 06 53 217 737.

Een referentieonderzoek met cv-check en een screening van social media is onderdeel van het proces. Een assessment kan onderdeel van het proces zijn. Bij aanstelling vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren kan nog 12 dagen. Dat is tot en met 7 mei 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.


Large e9d56772fd4213d60a19d949c2a7fbc21538da92
Vacature samenvatting

Locatie

Waldorpstraat 80
2521 CD Den Haag

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Woningstichting Haag Wonen

Informatie

Wij zorgen voor goed wonen in Den Haag voor mensen met een bescheiden inkomen.

Wij zijn nauw betrokken bij huurders, hun woning en hun buurt. In al ons werk gaan we uit van onze huidige en toekomstige huurders. Met hen werken wij aan goed wonen. Aan een thuisgevoel. Voor ons is een goed resultaat een tevreden huurder. Een goed onderhouden woning. En een prettige buurt. Daarbij werken we graag slim samen, op een vernieuwende, duurzame en kostenbewuste manier.

Website

www.haagwonen.nl

adres

Woningstichting Haag Wonen
Waldorpstraat 80
2521 CD Den Haag

Vacatures

Alle vacatures