Hoofd monteur industrie

Geplaatst op 17 april 2018 14:48
Reageren kan nog 26 dagen. Dat is tot en met 17 mei 2018.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in regio Nijmegen zijn wij op zoek naar getalenteerde monteurs.

Totaalpartner in elektrotechniek

Als innovatieve totaalpartner engineert, installeert en onderhoudt onze opdrachtgever sinds 1955 met circa 300 goed opgeleide en betrokken medewerkers (elektrotechnische) installaties in uiteenlopende sectoren. Kenmerkend voor hun werkwijze zijn kwaliteit, flexibiliteit en denken in oplossingen. De klant kan vertrouwen op een snelle en adequate service dankzij de platte organisatiestructuur die voor korte lijnen zorgt. Zowel nationaal als internationaal vertalen ze de wensen van hun opdrachtgevers in hoogwaardige en functionele oplossingen.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever bestaat uit acht werkmaatschappijen die, binnen de vastgestelde kaders, zelfstandig kunnen opereren in hun respectievelijke specialismen. De organisatiestructuur van onze opdrachtgever is echter zodanig opgezet dat de werkmaatschappijen altijd volop kunnen putten uit elkaars expertises.

De rode draad in de dienstverlening is altijd denken in oplossingen waarbij de lat blijvend hoog wordt gelegd. Alle gebundelde expertise en ervaring worden in dienst van de opdrachtgever (klant) gesteld. Zo vullen ze hun innovatieve totaalpartnerschap consequent in. Hun brede range aan certificeringen en erkenningen is een formele bevestiging van het streven naar kwaliteit. De platte organisatiestructuur van de werkmaatschappijen waarin voor de opdrachtgever vaste aanspreekpunten zijn verankerd, zorgen voor de spreekwoordelijke korte lijnen en de optimale balans tussen een strakke planning en een flexibele uitvoering.

Als innovatieve totaalpartner biedt onze opdrachtgever de klant een groot aantal diensten en oplossingen op een zeer breed terrein.

Profiel

Functie-eisen:

MBO elektrotechniek niveau 4 Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie Goede communicatieve vaardigheden Klantgericht, stressbestendig, zelfstandig en flexibel

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Je krijgt de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Dit kan door het volgen van (interne) opleidingen, cursussen en trainingen en/of door training op de werkplek. Uiteraard krijg je de beschikking over een professioneel gereedschap, de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding en -schoenen.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Denk jij de geschikte kandidaat voor deze vacature te zijn, reageer dan!

Reageren kan nog 26 dagen. Dat is tot en met 17 mei 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large b8263de1b25135cee053ef6230ec0366ac25b224
Vacature samenvatting

Locatie

Postbus
3500 AB Utrecht

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

Salaris in overleg

Matrixhrd

Informatie

Wij creëren werkgeluk!

Website

www.matrixhrd.nl

adres

Matrixhrd
Minervum, 7070
4817 ZK BREDA

Vacatures

Alle vacatures