Junior Office Manager

Geplaatst op 17 mei 2018 09:43
Reageren kan nog 17 dagen. Dat is tot en met 8 juni 2018.

Functieomschrijving

Dynamische functie in kleine, informele organisatie binnen het domein Sport, Bewegen & Gezondheid voor startende, leergierige Office Manager die bereid is de handen uit de mouwen te steken. Je hebt oog voor detail en vindt het een uitdaging zaken organisatorisch en administratief soepel en efficiënt te laten verlopen. Het gaat om werkzaamheden als: . het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail en post) . het telefonisch te woord staan van klanten & het verwerken van mutaties in klantgegevens . het ontvangen van bezoek . het bieden van facilitaire ondersteuning, zoals beheren van de voorraad en verzorgen van de ordelijkheid van het kantoor . het beheren van het archief en contracten . het verrichten van hostess-werkzaamheden tijdens events op locatie

Profiel

Je hebt net je MBO of verkorte HBO-opleiding Office Management / Klantenservice afgerond en hebt een brede algemene ontwikkeling. Daarbij ben je klantgericht en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, stressbestendig, denkt in oplossingen en bent bereid af en toe ’s avonds en in het weekend te werken. Je houdt bovendien van sport!Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 17 dagen. Dat is tot en met 8 juni 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 436e7f8f91019b2ae7f66f6c43079dcd2dfe532c
Vacature samenvatting

Locatie

Wiersedreef 7
3433 ZX Nieuwegein

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
24-32 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

Salaris in overleg

Arko Sports Media B.V.

Informatie

Arko Sports Media B.V. is al sinds 2001 een zelfstandige kwaliteitsuitgeverij en marktleider op het gebied van vakinformatie binnen de sectoren sport, bewegen en gezondheid. Ons doel is kennis binnen de genoemde sectoren te verhogen en de overdracht van die kennis te bevorderen op een aantrekkelijke, heldere en toegankelijke manier. Want dat is dé kracht van Arko Sports Media. Het bewijs van die kracht is een indrukwekkend portfolio bestaande uit diverse vakbladen en studieboeken, websites, e-zines, multimediale platforms, studiereizen en events.

Website

www.sportsmedia.nl

adres

Arko Sports Media B.V.
Wiersedreef 7
3433 ZX Nieuwegein

Vacatures

Alle vacatures