Enterprise Architect

Geplaatst op 14 november 2017 16:05
Reageren kan nog 2 dagen. Dat is tot en met 21 november 2017.

Functieomschrijving

Rowica is voor een klant van haar op zoek naar een ervaren Enterprise Architect.

De opdracht: Heb jij zin in een nieuwe uitdaging met eigen verantwoording in een dynamische omgeving? Dan kan je aan de slag bij onze klant, het UWV, als Enterprise Architect. Jij ondersteunt de organisatie bij het implementeren van beleid, kaders en richtlijnen bij grote projecten en verandertrajecten binnen UWV. Hiervoor moet de samenwerking worden opgezocht met de ICT organisatie, haar leveranciers en de bedrijfsonderdelen van UWV. Je werkt primair in projecten waarbij je de belangen van het CISO office behartigt.

In samenwerking met de opdrachtgevers draag je op strategisch en tactisch niveau zorg voor een adequate en praktische vertaling van kader stellende security architectuur naar complexe project start architectuur in de businesspraktijk. Je doet voorstellen voor en implementeert technische beveiligingsmaatregelen voor de ICT bij de bedrijfsonderdelen. Ook adviseer en ondersteun je de ICT- en IBP specialisten van de divisies en de ICT collega’s om applicaties veilig te laten werken. Verder word je door vakgenoten beschouwd als de deskundige op het gebied van IB&P. Jij bent een verbinder en wordt door de ICT specialisten en de security officers gezien als een samenwerkingspartner.

Voor deze opdracht is het van het groot belang dat jij als architect kan schakelen/communiceren met vele partijen: intern en extern(software leveranciers, hostingpartijen etc.). Dit betekent in de praktijk dat je vele afspraken moet maken, rekening moet houden met verschillende belanghebbenden etc.

Profiel

De eisen: Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige, overtuigende en motiverende persoonlijkheid met een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een Certified Information Systems Security Professional (CISSP) certificaat. Voor deze opdracht is het van belang dat je aantoonbaar beschikt over brede en tevens diepgaande materiekennis en/ of ervaring op meerdere van de volgende onderwerpen in de verschillende aandachtsgebieden business, informatie, applicatie, en techniek. Jouw communicatie is gericht op samenwerking, innovatief handelen en op omgevingsbewustzijn. Je beschikt over een duidelijk visie en overtuigingskracht. Verder heb je minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de functie van Enterprise Architect in de afgelopen 5 jaar. Ook beschik je minimaal over 3 jaar aantoonbare werkervaring met het Voorschrift Informatiebeveiliging Rijk (VIR) en de Baseline Informatiebeveiliging Rijk (BIR) in de afgelopen 5 jaar. Tenslotte heb je minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met internationale standaarden zoals de ISO-normen op het gebied van informatiebeveiliging en nationale standaarden zoals de NCSC richtlijnen voor webapplicaties in de afgelopen 5 jaar. Ben jij een spin in het web met gevoel voor prioriteiten? En voldoe je aan de gestelde eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 2 dagen. Dat is tot en met 21 november 2017.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Vacature samenvatting

Locatie

La Guardiaweg 94-114
1043 DL Amsterdam

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Rowica Services BV

Informatie

Bij Rowica Services groeien de beteren het best. Wij zorgen voor de ideale match tussen bedrijven en specialisten met ambities. Wij behartigen de belangen van de uitblinkers in hun vakgebied. Als bemiddelaar met flexibele en permanente oplossingen. Onze specialisten worden ingezet op het gebied van organisatie, infrastructuur of toepassingen. Dit gebeurt samen met opdrachtgevers in verschillende branches zoals ziekenhuizen, telecom- en internetbedrijven, banken en verzekeraars en overheidsinstellingen.

Website

www.rowica.nl

adres

Rowica Services BV
's-Gravelandseweg 258
3125 BK Schiedam

Vacatures

Alle vacatures