Productie Chef Catering

Geplaatst op 16 mei 2018 10:43
Reageren kan nog 24 dagen. Dat is tot en met 15 juni 2018.

Functieomschrijving

Voor onze productie keuken zijn we opzoek naar een Chef die onze productie van belegde broodjes in goede banen gaat leiden en zelf ook actief meewerkt in het operationele proces . Als Chef moet je ervoor zorgdragen dat de geplande hoeveelheden worden gerealiseerd binnen de gestelde normen ten aanzien van kwaliteit, kwantiteit en tijd. Tevens denk je mee over productontwikkeling, recepturen en ben je op de hoogte van de haccp regelgeving. Je werkt nauw samen met de Chef kok en de afdeling planning.

Werkzaamheden

  • Het voorbereiden van de werkzaamheden;
  • Aansturen van het productieteam op de werkvloer;
  • Het bereiden van de producten;
  • Bewaken van de kwaliteit van de producten;
  • Toezien op het naleven van de richtlijnen voor veiligheid en HACCP;
  • Behouden van overzicht en bewaken van de planning;
  • Meedenken over recepturen en productontwikkeling;
  • Bewaken van de kosten.

Jouw starttijd zal doorgaans om 06.00 uur zijn.

Over Tip Top Catering Tip Top Catering voorziet bedrijven, zorginstellingen, vergadercentra en opleidingsinstituten van Catering. Ontbijt, Lunch, Diner, Borrels, High Tea en Chocolade bij ons komt bijna alles uit eigen keuken! Wij voorzien klanten in de regio Utrecht en in overleg daarbuiten van kwalitatieve catering en blinken uit in maatwerk! Tip Top catering is flexibel, Trouw en hebben Service hoog in het vaandel staan. Tip Top Catering bestaat inmiddels ruim 83 jaar!

Profiel

Als productie Chef moet je beschikken over zeer goede communicatieve vaardigheden & goed kunnen plannen en organiseren. Je bent een natuurlijke leider en goed in het motiveren van de medewerkers. Met je flexibele instelling en stressbestendigheid kan je snel schakelen en werken onder druk. Je weet je enthousiasme en passie over te brengen op het team. Kostenbewust werken en HACCP heb je hoog in het vaandel staan. Tenslotte beschik je over aantoonbare ervaring in de foodservice, bij voorkeur opgedaan in de broodjesindustrie en catering. Ook toppers uit de horeca keuken komen wij graag mee in contact!

Aanbod We bieden werk in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. In deze uitdagende functie maak je onderdeel uit van het keukenteam en heb je nauw contact met de Chef kok en de afdeling planning. Er is veel ruimte voor het inbrengen van idee├źn en initiatieven. Bij deze functie bieden we uiteraard een marktconform salaris en het betreft een fulltime functie.

Ben jij de gedreven persoonlijkheid die wij zoeken? Mail je sollicitatie voorzien van motivatie, cv en pasfoto naar Pascal@tiptopcatering.nlGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 24 dagen. Dat is tot en met 15 juni 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Vacature samenvatting

Locatie

Ruigenhoeksedijk 11
3737 MP Groenekan

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 1

Salaris

Salaris in overleg

Tip Top Catering

Informatie

adres

Tip Top Catering
Ruigenhoeksedijk 11
3737 MP Groenekan

Vacatures

Alle vacatures