Sales support engineer

Geplaatst op 12 juli 2018 11:46
Reageren kan nog 23 dagen. Dat is tot en met 11 augustus 2018.

Functieomschrijving

Ons klant is al tientallen jaren gericht op de verkoop van keerkoppelingen, tandwielkasten, planetaire tandwielkasten, pompverdeelkasten, hydraulische en pneumatische koppelingenen, OMD’s en sensoren. Daarbij vormen service en voorraadbeheer de belangrijkste schakels bij de verkoopactiviteiten. Ook hebben zij diverse elektronische meet-, regel– en bewakingssystemen ontwikkeld. De expertise strekt zich uit over de sectoren pleziervaart, megajachten, binnenvaart, visserij, zeevaart, bagger, offshore, grondverzet, landbouw en industrie.

Zij zijn op zoek naar een Sales Support Engineer!

Functie-inhoud: Voor de verkoopafdeling zijn zij op zoek naar een Sales Support Engineer. Werk je graag met internationale leveranciers en interessante klanten? Ben jij iemand die een spil kan zijn tussen leverancier en klant? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jij wordt de spil tussen de leveranciers, de verkoper(s) en klanten. Op de afdeling verkoop zal je klantgerichte vraagstukken gaan uitwerken. Berekeningen, selecties en aanvragen verwerken. Ook zal het controleren van productietekeningen en het bewaken van levertijden tot je werkzaamheden behoren. Kortom een zeer gevarieerde job!

Profiel

  • Je bent netjes en goed georganiseerd;
  • Je bent klantgericht ingesteld;
  • Je bent kwaliteitsgericht;
  • Je werkt graag samen met anderen;
  • Je bent niet stressgevoelig.


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 23 dagen. Dat is tot en met 11 augustus 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 2928c0010e22b178e6cd0f9270e081fa4a25dca2
Vacature samenvatting

Locatie

Stationspark 834
3364 DA Sliedrecht

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

Salaris in overleg

PPM Jobs

Informatie

PPM Jobs is de intermediair tussen werkgevers die op zoek zijn naar het juiste personeel en werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. In onze pragmatische aanpak hebben we ook volop aandacht voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Pas als wij de juiste match gevonden hebben, zijn wij tevreden!

Website

www.ppmjobs.nl

adres

PPM Jobs
Stationspark 834
3364 DA Sliedrecht

Vacatures

Alle vacatures