Planvoorbereider/Opzichter

Geplaatst op 12 januari 2018 15:30
Reageren kan nog 12 dagen. Dat is tot en met 28 januari 2018.

Functieomschrijving

Word jij warm van gebouwgebonden installaties en duurzaam wonen? Voor ons team planmatig onderhoud zoeken wij een fulltime Planvoorbereider/Opzichter. Haag Wonen wil vaart maken met het verduurzamen van haar woningen. Thema’s als CO2-neutraal, voorbereidingen op een gasloze samenleving en zorgvuldig omgaan met schaarse grondstoffen staan hoog op onze agenda. Wij zoeken een planvoorbereider/opzichter voor wie installatietechniek (cv’s, mechanisch ventilatie, liften, etc.) geen geheimen heeft. Een communicatieve technicus pur sang die alles weet van operationele onderhoudsvraagstukken, projectmanagement en projectleiding. En daar dus uiteraard ook ervaring mee heeft. Je houdt je bezig met het voorbereiden, opstellen van de werkomschrijving, aanbesteden, uitvoeren en toezicht houden op opdrachten bij (planmatig) onderhoud. Je zorgt voor de gewenste kwaliteit en werkt mee in onderhoudsprojecten volgens de ‘klant-pand-rendement’-gedachte. Als planvoorbereider/opzichter voer je de conditiemetingen uit en lever je gegevens aan voor de (meerjaren)onderhoudsbegroting. Je rapporteert over de voortgang en realisatie van deze onderhoudsbegroting en je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van standaard calculatiebestanden. Je houdt dagelijks toezicht op de uitvoering, je controleert en als het nodig is treed je corrigerend op. Ook ben je verantwoordelijk voor de financiële bewaking van jouw projecten. Jij werkt op een positieve, constructieve, integere en transparante manier mee aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Vastgoed en Haag Wonen.

Profiel

We zoeken een ervaren HBO-er met een hands-on mentaliteit. Je vindt het leuk om contact te hebben met huurders en voelt je thuis in de dynamische wereld van onderhoudsprojecten in bewoonde staat. Je past het beste in onze organisatie als je zelfstandig en oplossingsgericht kunt samenwerken in een team van professionals. Jij bent een deskundige in je vak en hebt kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderhoudsvraagstukken (duurzaamheid, samenwerkingsverbanden met derden) en weet deze ook toe te passen. We verwachten dat je kennis hebt van begrotingstechniek, budgetbewaking, calculatietechnieken, materiaal- en systeemkennis.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Bij Haag Wonen kun je rekenen op een baan in een dynamische omgeving. Je werkt met betrokken en enthousiaste collega’s. Je bent onderdeel van het team planmatig onderhoud, onderdeel van de afdeling Vastgoed. Natuurlijk hoort er ook een eigentijds pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de cao Woondiensten bij.

De functie valt in loonschaal I, salarisindicatie €3.333 – €4.167. In eerste instantie gaan we een dienstverband voor een jaar met je aan. Bij aanstelling vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Haag Wonen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zitten op twee minuten loopafstand van station Holland Spoor.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Iets voor jou? Reageer dan vóór 28 januari 2018. Wil je meer informatie? Patric de Koster, teamleider Planmatig Onderhoud, beantwoordt je vragen met plezier. Je bereikt hem via telefoonnummer (070) 250 71 79 of per e-mail: p.de.koster@haagwonen.nl

We starten met een kennismakingsgesprek met meerdere kandidaten. Hebben we een wederzijdse klik, dan vragen we je om een paar uurtjes op onze afdeling mee te lopen. Je krijgt dan een reëel beeld van het werk en de omgeving. In een vervolggesprek ontdekken we dan of je onze nieuwe planvoorbereider/opzichter onderhoud wordt.

De vacature staat gelijktijdig intern en extern vacant. Interne kandidaten hebben bij voldoende geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Een referentieonderzoek en screening van social media behoort onder andere tot de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren kan nog 12 dagen. Dat is tot en met 28 januari 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large e9d56772fd4213d60a19d949c2a7fbc21538da92
Vacature samenvatting

Locatie

Waldorpstraat 80
2521 CD Den Haag

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

3500-4000 bruto per maand

Woningstichting Haag Wonen

Informatie

Haag Wonen is een puur Haagse woningcorporatie. Wij zorgen voor goed wonen in Den Haag voor mensen met een bescheiden inkomen. Wij zijn nauw betrokken bij huurders, hun woning en hun buurt. In al ons werk gaan we uit van onze huidige en toekomstige huurders. Met hen werken wij aan goed wonen. Aan een thuisgevoel. Voor ons is een goed resultaat een tevreden huurder. Een goed onderhouden woning. Een prettige buurt. Alles wat we doen, draagt daar aan bij. Daarbij werken we graag samen, slim, vernieuwend en kostenbewust.

Website

www.haagwonen.nl

adres

Woningstichting Haag Wonen
Waldorpstraat 80
2521 CD Den Haag

Vacatures

Alle vacatures