Stuwadoor in de Rotterdamse haven, Dordrecht en Moerdijk

Geplaatst op 12 januari 2018 23:11
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 9 maart 2018.

Functieomschrijving

Fulltime

Omschrijving

Wij zoeken op korte termijn meerdere Stuwadoors voor een Stuwadoorsbedrijf in bulk- en stukgoederen. Je werkzaamheden zullen voornamelijk plaats vinden is in de Rotterdamse havens, Dordrecht en Moerdijk.

Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit? Zoek jij een afwisselende baan in de haven? Geen bezwaar tegen onregelmatige diensten? Heb jij een vaarbewijs voor alle binnenwateren? Heeft wel onze voorkeur.

Profiel

Weet jij van aanpakken en een harde werker? Reageer dan op deze functie.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 9 maart 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 909046a0b3c0e541a73a989e0faada1761d0716b
Vacature samenvatting

Locatie

Keerkring 33
2801 DG Gouda

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
40+ uur per week

Opleidingsniveau

vmbo

Salaris

Salaris in overleg

Flying Eagle oog voor talent Gouda

Informatie

De beste kandidaat, op de juiste plek, in een passende rol. Mensen, taken en organisatiestructuren zijn drie factoren, die elkaar onderling aanvullen. Of juist niet! Soms heeft een organisatie te kampen met vastgelopen projecten, vastgeroeste medewerkers of gewoon een algeheel gevoel van stagnatie. Gestagneerde projecten leiden tot tijdsverlies, het niet behalen van deadlines en uiteindelijk winstderving. Ontevreden of verveelde medewerkers zijn doorgaans een stuk minder productief, iets dat de dagelijkse werkzaamheden niet ten goede komt.

Het (tijdelijk) opnieuw of anders invullen van bepaalde functies kan in een dergelijk geval uitkomst bieden. Projecten worden weer met frisse ambitie opgepakt, achterstallige werkzaamheden worden in een rap tempo uitgevoerd en uw organisatie loopt als gevolg hiervan weer soepel. Ook kunnen specifieke taken en/of takenpakketten aan een nieuwe medewerker worden gedelegeerd, waardoor bestaande medewerkers meer tijd krijgen om zich wellicht op andere gebieden te ontwikkelen.

In elk geval biedt het inhuren van nieuw talent binnen uw organisatie veelal de oplossing voor dergelijke problemen, doordat reeds bestaande denkwijzen kunnen worden aangevuld met een nieuwe kijk op de zaak.

Flying Eagle kan u op alle gebieden ondersteunen binnen het inhuurproces van nieuw personeel. Wij beschikken over ruime ervaring in:

Werving en selectie van tijdelijk en vast personeel Arbeidscommunicatie De optie tot het onderling uitlenen van personeel via het nieuwe platform www.jobsurfing.nl

Deze drie onderdelen zijn zowel afzonderlijk als met elkaar te combineren, bijvoorbeeld om nieuw personeel te werven en tegelijkertijd de talenten van bestaand personeel meer naar voren te laten komen. De juiste talenten op de juiste plaats binnen een onderneming biedt meer rendement voor een organisatie of bedrijf en een productieve en prettige werksfeer.

Bent u als organisatie geïnteresseerd in onze diensten? Of ben je wellicht als professional op zoek naar een nieuwe functie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact op, om de wederzijdse mogelijkheden te bespreken

Website

www.flyingeagle.nl

adres

Flying Eagle oog voor talent Gouda
Keerkring 33
2801 DG Gouda

Vacatures

Alle vacatures