Systeembeheerder/Netwerkbeheerder

Geplaatst op 07 december 2018 13:34
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 5 februari 2019.

Functieomschrijving

IT-Connectie (Asten) levert hoogwaardige ICT oplossingen, of het nu gaat om een situatie met één enkele werkplek, of omgevingen met meerdere vestigingen en veel werkplekken. IT-Connectie levert het totaalplaatje van advies tot en met de levering van producten en diensten. Door hen wordt voor een goed functionerende IT-omgeving gezorgd die door hun team met grote zorg wordt beheerd. Daarnaast beheren zij bedrijfsspecifieke software en geven ze een kritisch advies bij de aanschaf van de software. Hun opdrachtgevers kunnen ook het onderhoud met een gerust hart aan hen toevertrouwen, waarbij zij garant staan voor flexibiliteit, betrokkenheid en persoonlijke benadering. Zij zijn “de kantoorautomatiseringsafdeling” zoals de grote bedrijven deze zelf ook in huis hebben.

100% Talent Oost-Brabant is wegens uitbreiding op zoek naar een Systeembeheerder/Netwerkbeheerder een oplossingsgerichte ICT-er die klantgericht denkt en handelt

Waaruit bestaan jouw werkzaamheden? De werkzaamheden die bij deze functie behoren bestaan uit het adviseren en ondersteunen van klanten inzake hard- en software. Als systeembeheerder en netwerkbeheerder ga je aan de slag in een team van 10 collega’s en ben jij het eerste aanspreekpunt voor relaties. Je staat er dus nooit alleen voor, ieder heeft of ontwikkelt zijn/haar eigen deskundigheid. Je analyseert problemen en storingen en zorgt zelf voor oplossingen, eventueel in overleg met één van jouw collega's. Jij gaat servers en werkplekken inrichten voor de klanten. Als problemen structureel voorkomen, denk jij ook mee over structurele oplossingen. Je weet een antwoord te geven op de vragen van de klanten en je ondersteunt hen bij het uitzetten van verbeteracties.

Wat breng je hier voor mee aan kennis en vaardigheden? Minimaal MBO 4 (ICT systeem- en netwerkbeheerder) 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie theoretische en praktische kennis van de mogelijkheden van het interne besturingssysteem (hard- en softwarecomponenten van de) netwerksystemen en –architectuur en de daarbij behorende randapparatuur: Op hoofdlijnen kennis van en ervaring met: werkplekbeheer soft- en hardware, Windows (7, 8, 10) MS Office producten backup-methodes en producten (kennis van hard- en software) serverbeheer Windows 2008 (R2), 2012, 2016 gebruikersbeheer (Active Directory) security (Policybeleid: Je kunt zelf policies beheren en doorvoeren) netwerkbeheer Firewalls Kennis van IP-verkeer in een LAN en daarbuiten. Routers (je kan block en allow rules schrijven en poorten doorzetten) Switches (je weet wat een VLAN is en kan deze zelfstandig beheren) programmeerkennis (scripting in powershell) analyseren en aandragen van oplossingen bij problemen kennis van beheerssystemen en –procedures vaardig in het signaleren/opsporen en onderkennen van de aard van storingen in systemen en netwerk-architectuur en vaardigheid in het installeren van systeem- en netwerkcomponenten In het bezit van MCITP, MCSA of MSCE certificaten of een volledige certificering en de bereidheid deze op te schalen naar MCSE, of op dit niveau te houden.

Profiel

Wat breng jij bij voorkeur nog meer mee? Van de ICT medewerker wordt verwacht dat hij/zij kennis en ervaring heeft of bereid is te ontwikkelen op gebieden als: actief monitoren van hard- en software omgevingen en waar nodig bij te sturen. Cloud gebaseerde ICT-diensten. bijdragen aan het ICT-beleid, hoe om te gaan met / voor te bereiden op de toenemende aantallen en diversiteit in gebruikers, gebruik, devices, applicaties etc. actief ontwikkelingen volgen op IT-gebied. Communicatief vaardig met een klantgerichte instelling Fulltime beschikbaar (40 uur) en in het bezit van rijbewijs B Kennis omtrent VOIP is een pré, evenals kennis van de Duitse taal Woonachtig in de regio (max. 50 km)

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je hiervoor terug? Je komt rechtstreeks in dienst bij IT-Connectie in een uitermate zelfstandige functie, binnen een professionele organisatie met een open en informele werksfeer en gezonde werk- en privébalans. Je ontvangt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Trainingen zoals MCSA en MCSE, of trainingen om op dit niveau te blijven mag jij altijd volgen en worden 100% betaald door de werkgever. Natuurlijk krijg je de beschikking over prima bedrijfsmiddelen (laptop, Smartphone, etc.) en mag jij "de auto van de zaak” ook privé gebruiken. Een klimaat waarin jouw belang en dat van onze opdrachtgever parallel lopen. Geen wonder dat het bedrijf nauwelijks verloop kent en jouw collega’s graag en langdurig deel uitmaken van het team van IT-Connectie. We vertellen je er graag meer over.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Wat doen wij voor jou?
Onze opdrachtgever heeft 100% Talent Oost-Brabant exclusief gevraagd om de werving- en selectieprocedure te verzorgen voor deze vacature. 100% Talent Oost-Brabant is volledig gespecialiseerd in werving & selectie voor ICT, technische en operationele functies. Onze Talent Recruiters zijn door eigen expertise en jarenlange werkervaring altijd in staat de voor jou meest ideale werkgever te vinden. Het succes van de werkgever valt of staat met jouw kennis, ervaring, inzet en ambitie. En om dat succes te behalen zorgen wij voor plaatsing van het beste Talent bij onze opdrachtgevers.

Interesse in deze functie?
Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en Curriculum Vitae o.v.v. de vacaturetitel uitsluitend naar: frans@talentgroepnederland.nl, t.a.v. Frans Vonk, Talent Recruiter. Natuurlijk kan je Frans ook bellen voor meer informatie over deze vacature op telefoonnummer 06 46 777 888.

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 5 februari 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 51a95d55b5e1748a0b91fa06ef3705584d7b3593
Vacature samenvatting

Locatie

Planker 1C
5721 VG Asten

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

3000-3500 bruto per maand

100% Talent Oost-Brabant

Informatie

100% Talent is dé werving en selectie partner voor (commercieel) technische, Sales, ICT en Finance functies. Op een verfrissende, heldere en zorgvuldige manier zoeken en vinden wij het beste talent, op alle opleidingniveaus en in alle vakgebieden

Website

www.talentgroepnederland.nl

adres

100% Talent Oost-Brabant
Fl. Nightingalestraat 26
5751 MH Deurne

Vacatures

Alle vacatures