Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van Lenco Zonwering te zien.

Monteur

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Jij bent een monteur in hart en nieren. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het installeren, repareren en onderhouden van alle typen zonwering en samen met jouw collega’s rond jij iedere klus naar volle tevredenheid af!

HOE KAN JOUW DAG ERUIT ZIEN?

Jullie starten de dag met het inladen van de bussen. Na een goede bak koffe vertrek je samen met je collega naar de eerste klus. Vandaag starten jullie met een onderhoudsklus in Noord-Holland, daarna volgt er een serviceopdracht in de regio Utrecht en jullie eindigen met de montage van een project in Noord-Brabant. Aan het eind van de dag rijden jullie samen naar Best en sluiten jullie de dag af.

HOE ZIET HET TEAM ERUIT?

Je rapporteert aan de montageleider en werkt samen met een gevarieerd team van negen optimistische en betrokken mede-monteurs en de assistent service- en montageplanner.

WAAROM WERKEN BIJ LENCO ZONWERING?

Lenco is al jaren een grote naam in de projectzonwering dankzij de ruime ervaring, de persoonlijke benadering en het bekwame team van mensen. Ieder project staat op zichzelf en wordt op een unieke manier benaderd. Effciënt werken, betrouwbare maatwerkoplossingen leveren en actief meedenken met architecten en aannemers is binnen Lenco een vanzelfsprekendheid.

Profiel

WIE BEN JIJ?

Wij vinden het belangrijk dat jij over de volgende kwaliteiten beschikt:

  • Een afgeronde MBO opleiding in de richting werktuigbouwkunde, elektro of bouwkunde.
  • Het is fjn als je de opleiding VCA-Basis hebt afgerond.
  • Enige montage ervaring is voor ons belangrijk.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, rijbewijs E is een pré.

Jij bent sociaal en maakt graag een praatje. Je werkt klantgericht en zorgt dat je iedere klus naar volle tevredenheid afhandelt. Je bent zelfstandig en met jouw technische inzicht ben je altijd in staat om de Lenco kwaliteit te leveren. Moeilijke klus? Geen probleem, dankzij jouw betrokken en proactieve houding vindt jij een oplossing.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?

Naast een inspirerende werkomgeving en –sfeer bieden wij jou het volgende:

  • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie bij een A-merk.
  • De doorgroeimogelijkheden om jouw ambities waar te maken.
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO-metaalunie.

Vanzelfsprekend wordt er dagelijks gewerkt aan mooie momenten, maar er worden ook enkele keren per jaar gezellige personeelsuitjes en –feesten georganiseerd.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

SOLLICITEREN, EN DAN?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Vergeet niet jouw curriculum vitae en motivatiebrief toe te voegen. De sollicitatieprocedure is kort maar krachtig. Wij heten jou graag zo snel mogelijk welkom!

VRAGEN OVER DEZE VACATURE?

Nieuwsgierig geworden maar toch nog een paar vragen? Logisch! Neem contact op met Melissa van de Weijenberg via telefoonnummer 0499 330335.

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Large 4aaa5ed1de32e4cbb24b468b493040c16d8b5f94
Vacature samenvatting

Locatie

bedrijfsweg 8
5683 CP Best

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
40+ uur per week

Opleidingsniveau

mbo 2

Salaris

2000-2500 bruto per maand

Lenco Zonwering

Informatie

Lenco is sinds 1966 dé naam op gebied van beeldbepalende zonwering. Wij danken onze respecteerde naam aan onze ruime ervaring, conceptuele aanpak en bekwame mensen. Elk project staat bij Lenco op zichzelf en verdient een unieke benadering. Efficiëntie, betrouwbare maatwerk-oplossingen en actief meedenken met onze (potentiële) klanten zijn daardoor vanzelfsprekend.

Website

www.lenco.nl

adres

Lenco Zonwering
bedrijfsweg 8
5683 CP Best

Vacatures

Alle vacatures