Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van LM Uitzendbureau te zien.

Agile Coach – Scrum Master

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Functie : Agile Coach – Scrum Master

Sluitingsdatum Vacature : 24-06-2018 17.00 uur

Startdatum: 01-07-2018 Einddatum: 31-5-2019 Werklocatie: Cruquiusweg 5, Amsterdam Aantal uren per week: 36 Optie tot verlenging: ja, 1 jaar

Functieomschrijving :

Invulling van de rol Scrum Master in het Scrum Team LCM-Amsterdamse Digitale Werkomgeving (ADW).

Werkzaamheden Je ondersteunt het team en de organisatie daaromheen bij het werken conform de beginsellen van agile werken en de Scrum implementatie hiervan. Begeleiden van het team en wegnemen van belemmeringen alsmede het opleiden van de team leden in hun rollen binnen het team op basis van learning by doing.

Gemeentelijke organisatie :

De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen). De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Bedrijfsvoering bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad.

De opdrachtgever(s) :

De rve ICT verzorgt voor de gemeente Amsterdam de standaard ICT. De medewerkers hebben een gestandaardiseerde Amsterdamse Digitale Werkomgeving (ADW) en kunnen bij rve ICT terecht voor ondersteuning. Daarmee is de rve ICT dé ICT serviceorganisatie voor alle clusters en stadsdelen in Amsterdam. Zo ontstaat er eenheid in de ICT, verbetert de informatievoorziening en gaan we effectief en efficiënt om met onze middelen.

Profiel

Opleiding en Werkervaring ( Weging ):

*U bent beschikbaar tijdens de selectiefase .

*U dient minimaal 1 relevante referentie op te geven . – organisatie – naam contactpersoon – telefoonnummer contactpersoon. Na afstemming met u en na het gesprek kan de opdrachtgever besluiten om in contact te treden met de referentie. Let op: de referentie dient op de hoogte te zijn .

*De kandidaat heeft aantoonbare kennis van Automation en orchestration van processen en infrastructuur. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv door het genoemde onderdeel te benoemen en/of te arceren.

*De kandidaat is in het bezit van een erkende hbo diploma. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv. Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet.

*De kandidaat heeft aantoonbare kennis van het Agile ontwikkelen van digitale werkomgevingen. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv door het genoemde onderdeel te benoemen en/of te arceren. ( Weging 50 % )

*De kandidaat heeft 2 jaar aantoonbare grondige kennis van en ervaring met het domein Agile Scrum. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv door het genoemde onderdeel te benoemen en/of te arceren.

*De kandidaat heeft 2 jaar aantoonbare grondige kennis van en ervaring met het domein DevOps. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv door het genoemde onderdeel te benoemen en/of te arceren.

*De kandidaat heeft ervaring met het schrijven van stukken ten behoeve van besluitvorming. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv. ( Weging 50 % ) .

Om de functie of opdracht goed uit te kunnen voeren moet u over bepaalde competenties beschikken. Ook wordt van alle medewerkers en ‘externe inzet’ van de gemeente Amsterdam verwacht dat zij open, actief en integer zijn.

Beheerst u de competenties op de bijbehorende niveaus zoals hieronder genoemd ?

Competenties Gevorderd Niveau :

  • Teambuilder

  • Structurerend

  • Besluitvaardigheid

  • Doorzettingsvermogen

  • Organisatiesensitiviteit

  • Overtuigingskracht

Heeft u interesse in deze vacature stuur dan uw CV met Motivatiebrief en met referentie gegevens en een kopie van uw Diploma voor 24-06-2018 17.00 uur naar info@lm-uitzendbureau.nl of via Talentee ( Reageer alleen als u aan de hier bovenstaande functie eisen en werkervaring kunt voldoen ,anders heeft reageren geen zin )

Secundaire arbeidsvoorwaarden

CAR UWO / CAO ABU

Vast voor een periode tot 31-05-2018 + optie verlenging 12 MaandenGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Large b77375ac668d96408e1d476ab21142e7e0930a29
Vacature samenvatting

Locatie

Amstel 1
1011 PN Amsterdam

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

LM Uitzendbureau

Informatie

Website

www.lm-uitzendbureau.nl

adres

LM Uitzendbureau
Schoof 17
1771 PC Wieringerwerf

Vacatures

Alle vacatures