Logistieke medewerkers in Moerdijk

Geplaatst op 12 oktober 2018 16:00
Reageren kan nog 21 dagen. Dat is tot en met 11 november 2018.

Functieomschrijving

Klaar om te helpen met het laden en lossen van de binnenkomende vracht? Wij zoeken krachtpatsers die kunnen helpen met het in en uitladen van de vrachtwagen. Daarnaast voer jij samen met je collega's (voornamelijk mannelijk) diverse magazijn werkzaamheden uit. De werklocatie is in Moerdijk , het bedrijf is niet te bereiken met het openbaar vervoer.

Profiel

Jij bent fysiek fit in orde, bent fulltime beschikbaar, serieus opzoek naar een vaste baan. Woonachtig in omgeving MoerdijkGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 21 dagen. Dat is tot en met 11 november 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 4bb5d5b1cf8122bc5282948a2dd795416ca971c3
Vacature samenvatting

Locatie

Avenue Carnisse
2993 MJ Barendrecht

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
40+ uur per week

Opleidingsniveau

mbo 1

Salaris

Salaris in overleg

Mijn Uitzendbureau B.V.

Informatie

Het team van Mijn Uitzendbureau heeft gemiddeld meer dan tien jaar ervaring binnen het vakgebied. Geen enkel aspect van de markt is ons onbekend. Langdurige relaties zijn het credo, ook binnen ons hechte team. De lijntjes zijn kort en er wordt verregaand meegedacht. Zowel opdrachtgevers als kandidaten kunnen bij ons terecht voor advies. Zij kunnen erop vertrouwen dat Mijn Uitzendbureau zorgt voor een snelle en effectieve match. Mijn Uitzendbureau is aangesloten bij de NBBU (brancheorganisatie van professionele intermediairs) en in het bezit van een VCU certificaat.

Website

www.mijn-uitzendbureau.nl

adres

Mijn Uitzendbureau B.V.
Avenue Carnisse
2993 MJ Barendrecht

Vacatures

Alle vacatures