Docent NT2 taal op de werkvloer, regio Maassluis

Geplaatst op 11 januari 2019 16:39
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 12 maart 2019.

Functieomschrijving

Ben jij docent NT2 met ervaring in begeleiding van taal op de werkvloer en in het opzetten van lesprogramma's? Dan horen wij graag van je!

Wat ga je doen? Als docent NT2 draag jij bij aan een traject, taal op de werkvloer, welke in samenwerking met onze onderwijspartner wordt uitgevoerd. Een programma met als doel een betere beheersing van de Nederlandse taal op de werkvloer. Wij zijn op zoek naar een docent die beschikbaar is voor 4 dagdelen op maandag en woensdag.

Als ervaren docent / coach ga je aan de slag met een intensief taaltraject, binnen de context van werk. De deelnemers gaan werken in een productiebedrijf, de taal wordt toegespitst op het taalgebruik op de werkvloer. Je richt je op 5 vaardigheden; spreken, luisteren, lezen, schrijven en rekenen. Daarnaast heb je een rol in het aanleren van competenties die nodig zijn op de werkvloer: het begrijpen van werkinstructies, waar meld ik me ziek, maar ook het praten met collega's over werk.

Voor dit traject zoeken wij een ervaren NT2 docent met ervaring in coaching op de werkvloer. Naast de uitvoering ga je een grote rol spelen in de ontwikkeling van het lesprogramma. Je bent dus in staat om, in samenwerking, dit programma op te zetten.

Je bent een motivator maar ook een realist en geeft duidelijkheid over de verwachtingen en consequenties. Tijdens je lessen en begeleiding werk je vraaggestuurd en ga je praktisch met zaken om.

Ben jij docent NT2, regio Maassluis, met ervaring in begeleiding van taal op de werkvloer en in het opzetten van lesprogramma's, en ben je op korte termijn voor zo'n 12 uur per week inzetbaar? Dan horen wij graag van je!

Profiel

  • je beschikt over het certificaat competent docent NT2 van de BVNT2 of bent in opleiding of EVC traject tot gecertificeerd docent NT2

  • een Pabo-diploma, een 1e of 2e graads lesbevoegdheid of een bevoegdheid voor lesgeven in de BVE (Volwassenenonderwijs) is een pré

  • als docent / coach heb je ervaring met NT2 volwassenen onderwijs en begeleiding op de werkvloer

  • je hebt sterke didactische vaardigheden en weet groepen te motiveren en enthousiasmeren

  • je bent woonachtig in regio Maassluis

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. We hanteren onze eigen arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • salariëring tussen € 2500,- en € 4000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering, certificering, ervaring en inzetbaarheid

  • reiskostenvergoeding en een netto onkostenvergoeding (tot een maximum van € 75,- per maand)

  • continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt

  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing, deelname vakgroepen en een tegemoetkoming in relevante opleidingskosten


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature, en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie.

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 12 maart 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 99865ee0ee242b64d044a183d9a9be810dcb847c
Vacature samenvatting

Locatie

.
3143 LS Maassluis

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
8-16 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Bisbee Flexonderwijs

Informatie

Bisbee Flexonderwijs is onderwijsbedrijf waar enthousiaste en betrokken docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten. Binnen het NT2-werkveld (volwasseneneducatie, ISK, primair onderwijs) en het NT1-werkveld. Maar ook binnen het regulier onderwijs: als docent of taalassessor binnen het VO en MBO. Wij ontzorgen onderwijsorganisaties met oplossingen die kosten besparen en kwaliteit bevorderen.

Maar wij helpen je niet alleen aan een baan, we helpen je verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we je na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het (taal)onderwijs. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij in onze docenten, door na- en bijscholing aan te bieden vanuit onze Bisbee Academie. Daarmee bieden wij ondersteuning bij certificering en diplomering, of ontwikkeling van competenties. Ook bieden wij met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.

Ben jij docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!

Website

www.bisbee.nl/vacatures/

adres

Bisbee Flexonderwijs
Het Wielsem 10
5231 BW 's-Hertogenbosch

Vacatures

Alle vacatures