Docent Engels, vmbo, regio Helmond

Geplaatst op 14 februari 2018 14:55
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 15 april 2018.

Functieomschrijving

Voor een van onze onderwijspartners, een vmbo school regio Helmond, zijn wij per direct op zoek naar een 2e graads docent Engels, voor 0,8 fte. Je werkt o.a. op de examenklassen.

Je komt te werken op een kleinschalige school, op een rustige, goed bereikbare plek. De school biedt een gezellige sfeer en een fijne omgeving om in te leren. Begrip, respect en waardering voor elkaar, en leren van én met elkaar staan bij centraal.

Ben jij docent Engels, regio Helmond en op korte termijn inzetbaar? Ga jij uit van wat leerlingen zelf kunnen en wil jij ze hun talent een plek geven? Dan horen wij graag van je!

Profiel

  • Je bent in het bezit van een 2e graad bevoegdheid Engels en hebt ervaring met lesgeven aan vmbo leerlingen
  • Naast didactische vaardigheden breng je praktijkervaring mee
  • Je vindt het prettig om flexibel ingezet te worden en hebt de bereidheid collega's te vervangen bij calamiteiten
  • Je bent woonachtig in de regio Helmond

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. We hanteren onze eigen arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Salariëring tussen € 2500,- en € 4000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering, certificering, ervaring en inzetbaarheid
  • Reiskostenvergoeding
  • Continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing, deelname vakgroepen en een tegemoetkoming in relevante opleidingskosten


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature, en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie.

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 15 april 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 99865ee0ee242b64d044a183d9a9be810dcb847c
Vacature samenvatting

Locatie

.
5701 NR Helmond

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
Werktijden in overleg

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Bisbee Flexonderwijs

Informatie

Bisbee Flexonderwijs is een onderwijsbedrijf waar enthousiaste docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten. Binnen het NT2-werkveld: in de volwasseneneducatie, de ISK en het primair onderwijs. Maar ook binnen het regulier onderwijs: als taalassessor of (vak)docent binnen het MBO.

Maar wij helpen je niet alleen aan een baan, we helpen je verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we je na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het (taal)onderwijs. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij in onze docenten, door na- en bijscholing aan te bieden vanuit onze Bisbee Academie. Daarmee bieden wij ondersteuning bij certificering en diplomering, of ontwikkeling van competenties. Ook bieden wij met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.

Ben jij docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!

Website

www.bisbee.nl/vacatures/

adres

Bisbee Flexonderwijs
Het Wielsem 10
5231 BW 's-Hertogenbosch

Vacatures

Alle vacatures