Service technicus koude techniek

Geplaatst op 17 april 2018 14:36
Reageren kan nog 26 dagen. Dat is tot en met 17 mei 2018.

Functieomschrijving

Wij zijn een energiebedrijf met een missie namelijk om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld en wij hebben Matrix de opdracht gegeven om de beste collega’s voor ons te zoeken.

Wat bieden wij

Bij ons werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we je natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans te houden is.

Profiel

Eisen

Je hebt minimaal 5 jaren relevante werkervaring binnen de koudetechniek Je bent in het bezit van een afgeronde MBO niveau 4 WTB of E opleiding Je hebt een aanvullende opleiding servicemonteur koudetechniek of KT-C Je bent in het bezit van een F-gassen certificaat Je bent in het bezit van een VCA-VOL

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Taken

Het in stand houden en/of wijzigen van alle voorkomende industriële koude technische installaties, apparatuur, machines en gereedschappen en daar waar nodig lokaliseren en verhelpen van storingen Verantwoordelijk voor het opstellen van onderhoudsrapportages waarin huidige gebreken worden gesignaleerd, alsmede dreigende effecten Technisch aanspraakpunt voor de opdrachtgever ten aanzien van de staat van onderhoud van de industriële koude technische installaties Het meedraaien in storingsdienstenGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd?

Ben jij dé technicus die wij zoeken? Reageer dan.

Reageren kan nog 26 dagen. Dat is tot en met 17 mei 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large b8263de1b25135cee053ef6230ec0366ac25b224
Vacature samenvatting

Locatie

Postbus
5200 AA Den Bosch

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

vmbo

Salaris

Salaris in overleg

Matrixhrd

Informatie

Wij creëren werkgeluk!

Website

www.matrixhrd.nl

adres

Matrixhrd
Minervum, 7070
4817 ZK BREDA

Vacatures

Alle vacatures