Contractmanager/projectmanager

Geplaatst op 13 juni 2018 23:02
Reageren kan nog 3 dagen. Dat is tot en met 25 juni 2018.

Functieomschrijving

Functie : Contractmanager/projectmanager

Sluitingsdatum Vacature : 24-06-2018 17.00 uur

Startdatum: z.s.m. Einddatum: 1 juni 2019 Werklocatie: Theemsweg 28, Amsterdam Aantal uren per week: 8 Optie tot verlenging: ja

Functieomschrijving :

Projectmanagement in combinatie met projectleiderschap over een stadsbreed project.

Werkzaamheden : Als contractmanager beheerst u het overzicht over het gehele project en geeft sturing als projectleider. Gemeentelijke organisatie :

De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen). De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Bedrijfsvoering bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad.

De opdrachtgever(s) :

Het Materiaalbureau is het logistieke centrum van Amsterdam en is verantwoordelijk voor contracten waaronder het contract werk- en veiligheidskleding.

Profiel

Opleiding en Werkervaring ( Weging ):

*U bent beschikbaar tijdens de selectiefase .

*U dient minimaal 1 relevante referentie op te geven . – organisatie – naam contactpersoon – telefoonnummer contactpersoon. Na afstemming met u en na het gesprek kan de opdrachtgever besluiten om in contact te treden met de referentie. Let op: de referentie dient op de hoogte te zijn .

*De kandidaat is in het bezit van minimaal een HBO of een WO diploma. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv. Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet.

*De kandidaat heeft minimaal 3 a 4 jaar aantoonbare ervaring (recent opgedaan in de afgelopen 5 jaar) met complexe inkooptrajecten en ervaring als contractmanager. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

*De kandidaat beschikt over kennis van procesmanagement. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

*De kandidaat heeft relevante ervaring bij een 100.000 plus gemeente. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv. ( Weging 50 % )

*Geef in maximaal 1 pagina aan waarom u de meest geschikte bent voor deze opdracht. Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd. ( Weging 50 % )

Om de functie of opdracht goed uit te kunnen voeren moet u over bepaalde competenties beschikken. Ook wordt van alle medewerkers en ‘externe inzet’ van de gemeente Amsterdam verwacht dat zij open, actief en integer zijn.

Beheerst u de competenties op de bijbehorende niveaus zoals hieronder genoemd ?

Competenties Expert Niveau :

  • Communicatief vaardig

  • Resultaatgericht

  • Omgevingsbewustzijn

  • Analytisch vermogen

  • Samenwerken

Heeft u interesse in deze vacature stuur dan uw CV met Motivatiebrief en met referentie gegevens en een kopie van uw Diploma voor 24-06-2018 17.00 uur naar info@lm-uitzendbureau.nl of via Talentee ( Reageer alleen als u aan de hier bovenstaande functie eisen en werkervaring kunt voldoen ,anders heeft reageren geen zin )

Secundaire arbeidsvoorwaarden

CAR UWO / CAO ABU

Vast t/m 01/06/2019 + optie verlengingGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 3 dagen. Dat is tot en met 25 juni 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large b77375ac668d96408e1d476ab21142e7e0930a29
Vacature samenvatting

Locatie

Amstel 1
1011 PN Amsterdam

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
8-16 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

LM Uitzendbureau

Informatie

Website

www.lm-uitzendbureau.nl

adres

LM Uitzendbureau
Schoof 17
1771 PC Wieringerwerf

Vacatures

Alle vacatures