Security Officer

Geplaatst op 12 januari 2018 17:14
Reageren kan nog 26 dagen. Dat is tot en met 11 februari 2018.

Functieomschrijving

Cluster Bestuurs- en Concernondersteuning De afdeling Informatiemanagement, onderdeel van het domein IIFO (Informatie, Innovatie, Facilitair en Onderzoek), geeft invulling aan de taakgebieden informatie- en demand management en Functioneel beheer. In dedicated clusterteams ondersteunen ze de clusters op het gebied van informatiemanagement en -advies (waar onder clusterinformatieplannen). De functie De security officer wordt verantwoordelijk voor de realisatie van een adequate integrale informatiebeveiliging en privacybescherming binnen een of meerdere clusters, zoals Werk en Inkomen. Daarbij richt je je op zowel strategische, tactische als operationele aspecten. Als security officer is een van je doelen het bereiken van bewustwording van het belang van goede informatiebeveiliging binnen een cluster. Hierbij maak je analyses, stelt beleid op en zorgt voor de realisatie van een informatieveiligheidsplan. Je bevordert het gedrag om goede informatiebeveiliging te realiseren en je zorgt voor een structurele borging van informatiebeveiliging binnen het cluster. Daarbij adviseert je het lijnmanagement rond informatieveiligheid en risico’s en ben je centraal aanspreekpunt bij escalaties, noodsituaties of kritische fouten zoals datalekken. Je ziet toe op een goede uitvoering en bent indien nodig, projectmanager bij complexe projecten op dit gebied.

Profiel

Je hebt HBO/academisch werk en denkniveau, een gerichte opleiding op het gebied van informatieveiligheid en tenminste vijf jaar ervaring binnen de gebieden informatieveiligheid, privacybescherming, informatiemanagement en/of ICT. Daarbij komt: ruime ervaring in aansturing van mensen, projecten en/of (inrichten van) processen; 3 jaar ervaring met het inrichten van security processen en producten in combinatie met informatiestromen; 2 jaar BIV classificatie, kennis met Sprint methodiek, kennis van ISMS Ervaring met werken in een complexe omgeving (+/- 11.000 medewerkers) Ervaring met verbinding leggen op communicatief vlak tussen stakeholders Ervaring met verschillende stakeholders & belangen Om voor deze functie in ontwikkeling, in aanmerking te komen, kun je omgaan met tegengestelde belangen, beschik je over goede schriftelijke vaardigheden, ben je resultaatgericht, omgevingsbewust en beschik je over een eigen visie met overtuigingskracht. Vereist een verklaring omtrent gedrag. Locatie: Rotterdam Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur:6 maanden m.o.o.v. 3*2 maanden Graag reageren met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannenGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 26 dagen. Dat is tot en met 11 februari 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 8ccb5a5af4d3d432b8a9873b2ae42efb0e10e344
Vacature samenvatting

Locatie

Loire 6
2911 HD Nieuwerkerk aan den IJssel

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

5000-5500 bruto per maand

S&Z Consultancy

Informatie

S&Z Consultancy detacheert Professionals sinds 1993 en heeft bewezen een goede partner te zijn voor Opdrachtgevers en Professionals. Door onze ervaring en persoonlijke benadering streven wij naar de perfecte match voor uw opdracht en werkplek.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Civiele Techniek/Bouwkunde, ICT en Management ondersteuning. Door onze kennis, ervaring en inlevingsvermogen toe te passen zorgen wij tussen opdrachtgever en Professional voor de juiste invulling van uw behoefte op uw vakgebied.

Website

www.szconsultancy.nl

adres

S&Z Consultancy
Loire 6
2911 HD Nieuwerkerk aan den IJssel

Vacatures

Alle vacatures