Senior Projectcontroller

Geplaatst op 12 oktober 2018 15:47
Reageren kan nog 21 dagen. Dat is tot en met 11 november 2018.

Functieomschrijving

De komende jaren staat de gemeente Zoetermeer voor een forse bouwopgave. Het zijn omvangrijke projecten die vaak in het brandpunt van de politieke en maatschappelijke belangstelling staan. Beheersing en sturing zijn voor ons essentiële aandachtspunten en om dit te waarborgen zoeken we jou als senior projectcontroller. Samen met je directe collega’s zorg je voor goed onderbouwde voorstellen, grondig risicobeheer, heldere rapportages en gedegen analyses van (afwijkingen bij) de uitvoering van projecten. Jouw integrale blik, rolvaste werkhouding en oog voor persoonlijke verhoudingen leveren grote toegevoegde waarde voor de projectmanagers bij het opstellen van hun plannen, het managen van risico’s en het genereren van beslisinformatie. We verwachten dat jouw werk tegelijk een wezenlijke bijdrage levert aan verbeteringen in onze werkwijze en processen op het gebied van projectbeheersing.

Profiel

Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van controller van projecten en programma’s in het Ruimtelijk Domein in de afgelopen 8 jaar; Aantoonbare werkervaring binnen een gemeente in de afgelopen 5 jaar;

Locatie: Zoetermeer Start: z.s.m. Uren per week: 32 Duur: 4 maanden m.o.o.v. 2*2 maanden

Secundaire arbeidsvoorwaarden

n.v.t.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Graag reageren voor 23-10-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.
Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:
Beschikbaarheidsdatum
Aantal uren per week
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten
Vakantie plannen

Reageren kan nog 21 dagen. Dat is tot en met 11 november 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Vacature samenvatting

Locatie

Loire 6
2911 HD Nieuwerkerk aan den IJssel

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

S&Z Consultancy.nl

Informatie

adres

S&Z Consultancy.nl
Loire 6
2911 HD Nieuwerkerk aan den IJssel

Vacatures

Alle vacatures