Projectleider gebiedsontwikkeling

Geplaatst op 14 november 2017 17:45
Reageren kan nog een maand. Dat is tot en met 24 december 2017.

Functieomschrijving

De afdeling Projecten werkt vanuit verschillende invalshoeken en specialisaties samen met onder andere woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars aan de ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente. Als projectleider gebiedsontwikkeling ben je de trekker van grote, uitdagende en complexe projecten binnen gebiedsontwikkeling zoals woningbouw, bedrijventerreinen, vernieuwing en uitbreiding van stadscentra en stationsgebieden. Als projectleider vertaal je de strategische doelstellingen in projectdoelstellingen en zet je de koers uit rekening houdend met het politiek/bestuurlijke krachtenveld. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de projectteams. Je onderhandelt met externe partijen over het bouwprogramma, de gewenste kwaliteit en de grondprijs. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen, ondertekenen en uitvoeren van samenwerkingsovereenkomsten (SOK) met partijen.

Profiel

Functie-eisen Je beschikt over WO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare ervaring in een functie als projectleider van multidisciplinaire ruimtelijke projecten. Je hebt kennis van en ervaring met projectmatig werken. Je beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden en je kunt helder rapporteren. Je bent proactief en goed in projectplanning en organiseren. Je bent klantgericht en kwaliteitsbewust.

Inzet: 24 uur per week Startdatum: 1-1-18 of eerder Duur: 6 maandenGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog een maand. Dat is tot en met 24 december 2017.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 8ccb5a5af4d3d432b8a9873b2ae42efb0e10e344
Vacature samenvatting

Locatie

Loire 6
2911 HD Nieuwerkerk aan den IJssel

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
24-32 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

5000-5500 bruto per maand

S&Z Consultancy

Informatie

S&Z Consultancy detacheert Professionals sinds 1993 en heeft bewezen een goede partner te zijn voor Opdrachtgevers en Professionals. Door onze ervaring en persoonlijke benadering streven wij naar de perfecte match voor uw opdracht en werkplek.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Civiele Techniek/Bouwkunde, ICT en Management ondersteuning. Door onze kennis, ervaring en inlevingsvermogen toe te passen zorgen wij tussen opdrachtgever en Professional voor de juiste invulling van uw behoefte op uw vakgebied.

Website

www.szconsultancy.nl

adres

S&Z Consultancy
Loire 6
2911 HD Nieuwerkerk aan den IJssel

Vacatures

Alle vacatures