Ervaren mondhygiënst / relatiemedewerker (Fryslân, Leeuwarden)

Geplaatst op 12 juli 2018 12:03
Reageren kan nog 23 dagen. Dat is tot en met 11 augustus 2018.

Functieomschrijving

Communicatieve en resultaatgerichte netwerker / professional

JTV Mondzorg voor kids maakt zich sterk voor goede mondzorg voor kinderen. En dat is hard nodig, want nog steeds gaan veel kinderen niet of niet frequent naar de tandarts cq mondhygiënist. Samen met (potentiële) verwijzers, zoals basisscholen, consultatiebureaus en de GGD willen we dat veranderen. Vanuit onze missie hebben we bijzondere aandacht voor kinderen uit risicogroepen. Met kwaliteit als uitgangspunt, als stichting zonder winstoogmerk, willen we ieder kind de kans bieden met een gezond en stralend gebit in het leven te staan.

Resultaatgebieden relatiemedewerker

Als medewerker relaties zet je JTV Mondzorg voor kids in Leeuwarden e.o. op het netvlies van (tandarts)verwijzers, GGD, consultatiebureau, kinderopvang en basisscholen. Je bezoekt vooral basisscholen gericht op onze hal- en brengservice, verder ook kinderdagverblijven, consultatiebureaus, huisartsen etc. en geeft waar gewenst poetsinstructie en/of voorlichtingen aan ouders.

Vanuit je bezoeken, gesprekken, presentaties en meer creëer je planmatig en resultaatgericht kansen en mogelijkheden met als doel de instroom van patiënten. Daarbij heb je steeds afstemming met de praktijkmanager, de tandarts en directie. In je externe contacten vertegenwoordig je JTV Mondzorg voor kids, ben je ‘visitekaartje en ambassadeur’.

Resultaatgebieden (ervaren) Mondhygiënist

Als mondhygiënist ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van controles & preventie. Je coacht ouders en kinderen (vanaf 't eerste tandje tot 18 jaar) op de ontwikkeling van duurzaam mondzorggedrag. Uiteraard is het werken met kinderen je passie; je werkt kindgericht, neemt de tijd en geeft de aandacht die het kind nodig heeft. Voor kinderen van 4 tot 9 jaar werk je met het Glansje preventieconcept bestaande uit mondzorgsprookjes, brochures, de 'Avonturen van Glansje & Tom -app', het Glansje dashboard, de Kinderkits en meer.

In de combinatie van beide functies werk je afwisselend 'aan de stoel' en 'buiten de deur'. Indicatief 50/50, wisselend per week.

Profiel

Je bent een enthousiaste en representatieve professional én netwerker pur sang. Zelfstandig en resultaatgericht werken is je op het lijf geschreven. Je bent communicatief sterk en kan je boodschap goed beargumenteren. Belangrijke competenties voor deze vacature zijn verder flexibiliteit, 'teamworker' en een sterk organiserend vermogen. HBO-mondzorgkunde, 3-5 jaar ervaring, bij voorkeur met aanvullende ervaring in communicatie & netwerken. Bij voorkeur ook kennis van Facebook, sociale media etc. In bezit van rijbewijs en auto.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Het betreft een parttime functie voor ongeveer 8 uur per week, in de startfase veelal op de donderdag.

Ben je een ervaren mondhygiënist dan is een groter aantal contracturen in combinatie met werken ‘aan de stoel’ bespreekbaar.

De Salariëring is marktconform, indicatief max. € 2.700,- per maand op basis van een fulltime aanstelling. Verder o.a. een eindejaarsuitkering (8.33%), een goede pensioenregeling (PfZW), onkostenvergoeding en (collectieve) scholing.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Is je belangstelling gewekt? Mail je brief (met de focus op je motivatie, ervaring en competenties) en CV dan snel naar Margo van de Siepkamp, HR/managementassistente.. Wil je eerst nog nadere informatie, bel dan met Raoul Trentelman, Algemeen directeur, telefoon 0412-643215 of mobiel 06 -28480408.

Reageren kan nog 23 dagen. Dat is tot en met 11 augustus 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large ec0896c66bade0cd86652be9842ca16616fd455c
Vacature samenvatting

Locatie

Hooidam 1
8918 GK Leeuwarden

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
0-8 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

2500-3000 bruto per maand

JTV mondzorg voor kids (Hoofdkantoor)

Informatie

Bij JTV Mondzorg voor kids draait alles om kinderen. Hoe prettig is het dat uw kind zich bij ons op z’n gemak voelt? Wanneer hij behandeld wordt door tandartsen, kindertandverzorgenden, mondhygiënisten en preventieassistenten die bewust kiezen om met kinderen te werken? Wij doen dat met veel plezier en geduld. Bovendien hebben wij veel ervaring met het melkgebit én het blijvende gebit. Preventie staat voorop. Met twee keer per jaar controle. En natuurlijk tips om goed te poetsen en gezond te eten.

JTV Mondzorg voor kids is een stichting zonder winstoogmerk. Wij hebben vestigingen in Rotterdam, Nijmegen, Arnhem en in NNO Brabant (Oss, Cuijk, Uden, Veghel, Sint Oedenrode, Boxmeer). Verder werken we met twee Dental Cars.

In Nijmegen en Arnhem werken wij samen met Radboudumc en de AKMA

Website

www.mondzorgvoorkids.nl

adres

JTV mondzorg voor kids (Hoofdkantoor)
Obrechtstraat 25
5344 AT Oss

Vacatures

Alle vacatures