Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van Onderwijs.Pro te zien.

SENIOR ONDERWIJSKUNDIGE MET MINIMAAL 10 JAAR ERVARING (24-38 uur)

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Onderwijs.pro is een snel groeiend adviesbureau dat is gespecialiseerd in de (onderwijskundige) kwaliteitsverbetering van het hoger beroepsonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Wij geloven dat goed onderwijs ontstaat wanneer onderwijsteams op een professionele en doelmatige wijze werken aan kwaliteit. Onze diensten en adviezen richten zich op het realiseren van deze kwaliteitsverbetering.

We bieden ondersteuning op alle onderdelen van het onderwijs (onderwijskunde, onderwijsorganisatie, professionele cultuur, kwaliteit). Dit doen we in de rol van adviseur, projectleider, trainer en ontwikkelaar. Momenteel bestaat ons team uit 9 onderwijskundige professionals, 2 ondersteuners en 2 studenten onderwijskunde. Ons werk bevindt zich op het raakvlak van integrale kwaliteit en onderwijs(kunde).

Onderwijs.pro is een lerende organisatie die veel belang hecht aan een professionele manier van werken. Feedback geven en feedback ontvangen om op die manier te blijven leren, zit ons dan ook in het bloed. Onze seniors begeleiden en coachen onze mediors en juniors, maar ook de studenten onderwijskunde waarmee we samenwerken.

Functieomschrijving:

Als senior onderwijskundige ga je samen met een opleiding op zoek naar (accreditatie)risico’s op het gebied van visie/beleid, curriculum, personeel, samenwerkingscultuur, organisatiestructuur, onderwijskundig leiderschap, toetsing en borging.

Je geeft leiding aan een team dat doorgaans bestaat uit de opleidingsmanager, voorzitter curriculumcommissie en voorzitter examencommissie. Samen met dit team ontwikkel je een verbeterbeleid, zet dit beleid uit, bewaakt de voortgang en resultaten en stuurt bij tot het moment dat de (accreditatie)risico’s zijn weggenomen. Je ondersteunt en adviseert de projectteamleden met het uitzetten van de daarvoor benodigde acties.

Je begeleidt docententeams bij het ontwerpen, ontwikkelen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van (innovaties in) curricula. Dit doe je als adviseur of trainer, bijvoorbeeld door het ontwikkelen en verzorgen van cursussen op het gebied van onderwijskundig leiderschap, BKE, BKD en kwaliteit.

Tot slot kun je onderwijsbeleidsdocumenten, zoals toetsbeleid, didactisch beleid, strategisch beleid of kritische reflecties ontwikkelen en schrijven.

Wat wij bieden:

  • Een marktconform salaris met mogelijkheden tot groei;
  • Uitdagende projecten bij opleidingen op vrijwel alle hogescholen (ook particulier) en enkele MBO’s in Nederland;
  • Zeer veel vrijheid en ruimte. Voor ons telt alleen het tijdig leveren van kwaliteit, klanttevredenheid en samenwerking binnen het onderwijs.pro team.

Profiel

  • Opleiding master onderwijskunde/ onderwijswetenschappen;
  • Minimaal 10 jaar relevante ervaring in het HBO of MBO;
  • Ervaring met NVAO-kader;
  • Ervaring als voorzitter van auditteams is een pré;
  • Professionele, resultaatgerichte werkwijze;
  • Uitstekende sociale vaardigheden en goed kunnen samenwerken op alle niveaus (CvB, directie, opleidingsmanagement, docenten en collega’s);
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.

Geïnteresseerd?

Je kunt reageren op deze advertentie tot en met 7 november 2017.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Large deaa8b8e997319613dd2ea35d39f995b06625f78
Vacature samenvatting

Locatie

Soestdijkseweg Zuid 251a
3721 AE Bilthoven

Werkervaring

10 jaar of meer werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
Werktijden in overleg

Opleidingsniveau

wo/master

Salaris

Salaris in overleg

Onderwijs.Pro

Informatie

Website

Onderwijs.pro

adres

Onderwijs.Pro
Soestdijkseweg Zuid 251a
3721 AE Bilthoven

Vacatures

Alle vacatures