Leerkracht taalklas PO, regio Den Bosch

Geplaatst op 07 december 2018 13:49
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 5 februari 2019.

Functieomschrijving

Ben jij die leerkracht die jonge anderstalige leerlingen de Nederlandse taal aan kan leren én ze snel thuis kan laten voelen op school en tussen leeftijdsgenoten? Dan horen wij graag van je!

Anderstalige kinderen in het basisonderwijs die nog niet zo lang in Nederland zijn spreken meestal nog onvoldoende Nederlands om mee te kunnen draaien in de reguliere groepen. Voor deze kinderen is er vaak ruimte in een taalklas.

Als leerkracht van de taalklas op deze basisschool ga je aan de slag met leerlingen uit alle leeftijdsgroepen. Met een intensief programma en in kleine groepen met een veilige leeromgeving geef je individuele aandacht. De nadruk ligt op de Nederlandse taal, maar er is ook ruimte voor interactie met andere leerlingen. Het doel is de kinderen zich zo te laten ontwikkelen dat ze deel kunnen nemen aan het reguliere onderwijs. Goed contact met de andere docenten, én ouders, is hierbij onmisbaar.

Je krijgt te maken met een zeer gedifferentieerde groep leerlingen. De leeftijden kunnen uiteenlopen van 4 tot ongeveer 12 jaar. Zowel het startniveau van de Nederlandse taal als het niveau van onderwijs dat is bereikt in het land van herkomst kan erg variëren. Er wordt gewerkt met lesmethodes uit het primair onderwijs, maar ook met specifieke NT2-methodes voor kinderen en jongeren.

Ben jij die leerkracht, die ervaring of affiniteit heeft met anderstalige leerlingen, dan horen wij graag van je!

Profiel

  • je bent in het bezit van een pabo-diploma en kent de wereld van de basisschool en de gangbare werkmethodieken

  • je beschikt beschik je over kennis van en ervaring met NT2-methodieken en het aanleren van de Nederlandse taal aan anderstalige kinderen of jongeren (NT2 certificering is een pré)

  • je bent in staat om sociale problematiek snel te signaleren en bewaart een professionele afstand tot de leerlingen

  • je bent woonachtig in regio Den Bosch

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. We hanteren onze eigen arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • salariëring tussen € 2500,- en € 3500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering, certificering, ervaring en inzetbaarheid

  • reiskostenvergoeding en een netto onkostenvergoeding (tot een maximum van € 75,- per maand)

  • continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt

  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing, deelname vakgroepen en een tegemoetkoming in relevante opleidingskosten


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature, en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie.

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 5 februari 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 99865ee0ee242b64d044a183d9a9be810dcb847c
Vacature samenvatting

Locatie

.
5211 BP 's-Hertogenbosch

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
24-32 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Bisbee Flexonderwijs

Informatie

Bisbee Flexonderwijs is onderwijsbedrijf waar enthousiaste en betrokken docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten. Binnen het NT2-werkveld (volwasseneneducatie, ISK, primair onderwijs) en het NT1-werkveld. Maar ook binnen het regulier onderwijs: als docent of taalassessor binnen het VO en MBO. Wij ontzorgen onderwijsorganisaties met oplossingen die kosten besparen en kwaliteit bevorderen.

Maar wij helpen je niet alleen aan een baan, we helpen je verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we je na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het (taal)onderwijs. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij in onze docenten, door na- en bijscholing aan te bieden vanuit onze Bisbee Academie. Daarmee bieden wij ondersteuning bij certificering en diplomering, of ontwikkeling van competenties. Ook bieden wij met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.

Ben jij docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!

Website

www.bisbee.nl/vacatures/

adres

Bisbee Flexonderwijs
Het Wielsem 10
5231 BW 's-Hertogenbosch

Vacatures

Alle vacatures