Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van Woningstichting Haag Wonen te zien.

Veelzijdige P&O Adviseur

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Wij zoeken een nieuwe collega.

Voor ons team P&O zijn wij op zoek naar een

Veelzijdige P&O Adviseur voor 36 uur per week

Als P&O adviseur ben je onderdeel van een betrokken en gemotiveerd team bestaande uit een teamleider, een personeelsconsulent, een senior P&O adviseur en twee medewerkers personeels- en salarisadministratie.

De P&O Adviseur is een vakkundige en scherpzinnige sparringpartner voor het lijnmanagement en de medewerkers. De adviseur vertaalt en implementeert op proactieve wijze onze HR strategie naar de operatie. Dat vraagt daadkracht op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Zo zorgt de adviseur ervoor dat de lijnmanagers zelf over de kennis en informatie beschikken om hun integrale HR taken optimaal uit te voeren en onze medewerkers gestimuleerd worden om leiderschap te nemen over hun eigen loopbaan. Met als resultaat dat we toekomstbestendig en flexibel zijn en onze organisatiedoelstellingen bereiken.

Ook levert de P&O Adviseur een actieve bijdrage aan continue vernieuwing van professioneel en eigentijds strategisch HR-beleid, de bijpassende HR- instrumenten en ondersteunt hij/zij de organisatie op het gebied organisatieontwikkeling.

Profiel

WIE BEN JE?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op gebied van strategisch HRM.
  • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in alle facetten van HRM.
  • Je bent professioneel zakelijk met een flinke dosis empathie en humor.
  • Je voelt moeiteloos aan vanuit welke rol je een vraagstuk het beste kan benaderen.
  • Jouw talent is om vanuit je helikopterview strategie te vertalen en te implementeren naar operatie.
  • Je bent handig met HR data, je weet ze te genereren, te analyseren en te gebruiken bij de ondersteuning van het lijnmanagement.
  • Je bent niet voor één gat te vangen, je bent creatief en weet van aanpakken.
  • Uiteraard is je mondelinge en schriftelijke communicatie uitstekend.
  • Je draagt eigenaarschap, samenwerking en ondernemerschap uit en beschikt over een sterk probleem analyserend en probleemoplossend vermogen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Bij Haag Wonen kun je rekenen op een baan in een dynamische omgeving. Natuurlijk hebben we een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de cao Woondiensten en bieden we je een opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie P&O Adviseur is voor 36 uur per week en valt in schaal J (€ 3.384,- tot € 4.572,-). Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract.

Haag Wonen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zitten naast station Hollands Spoor. En we hebben een afgesloten fietsenstalling. Ga je tijdens werktijd op pad? Dan kun je een van de poolauto’s, elektrische fietsen of elektrische scooters meenemen.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Je kunt reageren tot uiterlijk 14 maart 2018. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joyce Barbier, teamleider P&O, bereikbaar onder nummer (070) 250 70 75.

De kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 21 maart 2018. Hebben we een wederzijdse klik bij de eerste kennismaking? Dan volgt een tweede ronde. Onderdeel van het eerste gesprek is een korte presentatie. Hierover ontvang je meer informatie bij een eventuele uitnodiging.

Een referentieonderzoek met CV check en een screening van Social Media behoren tot de sollicitatieprocedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Pas na het volledig succesvol doorlopen van de sollicitatieprocedure zal een arbeidsovereenkomst worden aangeboden. Tot slot vragen wij bij aanstelling om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Deze vacature is in- en extern gelijktijdig vacant gesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Large e9d56772fd4213d60a19d949c2a7fbc21538da92
Vacature samenvatting

Locatie

Waldorpstraat 80
2521 CD Den Haag

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

3500-4000 bruto per maand

Woningstichting Haag Wonen

Informatie

Wij zorgen voor goed wonen in Den Haag voor mensen met een bescheiden inkomen.

Wij zijn nauw betrokken bij huurders, hun woning en hun buurt. In al ons werk gaan we uit van onze huidige en toekomstige huurders. Met hen werken wij aan goed wonen. Aan een thuisgevoel. Voor ons is een goed resultaat een tevreden huurder. Een goed onderhouden woning. En een prettige buurt. Daarbij werken we graag slim samen, op een vernieuwende, duurzame en kostenbewuste manier.

Woningcorporaties bevinden zich in een dynamisch speelveld. Haag Wonen is daarom continu in ontwikkeling. Als P&O adviseur zie je het tot je taak om ervoor te zorgen dat de organisatie zó is ingericht dat Haag Wonen nu én in de toekomst topspeler is in dit dynamische speelveld.

Website

www.haagwonen.nl

adres

Woningstichting Haag Wonen
Waldorpstraat 80
2521 CD Den Haag

Vacatures

Alle vacatures