Chauffeur/rangeerder

Geplaatst op 12 juli 2018 12:02
Reageren kan nog 23 dagen. Dat is tot en met 11 augustus 2018.

Functieomschrijving

Voor twee opdrachtgevers zoeken we rangeerders in bezit van rijbewijs CE. Dit is een perfecte functie voor een beginnend chauffeur om ervaring op te doen. Als rangeerder ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van vrachtwagens, containers en/of aanhangers voor de juiste docks, zodat jouw collega's in het warehouse/magazijn de goederen kunnen laden en lossen. Je gaat zorgvuldig om met het materieel en weet het overzicht te behouden. Valet parking voor gevorderden.

Bij één opdrachtgever zijn de werkzaamheden op vrijdag en/of zaterdag, voor gemiddeld 8 tot 16 uur per week. Deze functie is te combineren tot een fulltime functie met internationaal transport. Een mooie opstap om internationaal chauffeur te worden. De andere functie betreft een fulltime functie voor de zomervakantie. Bij gebleken geschiktheid voor langere tijd.

Profiel

  • in bezit van rijbewijs CE
  • overzicht behouden
  • zorgvuldig met materieel omgaan
  • je maakt onderdeel uit van een professioneel en gezellig team '
  • rijden in comfortabele vrachtwagens


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren?
Stuur zo snel mogelijk een motivatie en CV naar Werff talent, t.a.v. Gooitske Hoekstra, per e-mail naar werken@werfftalent.nl. Voor eventuele vragen kunt u Gooitske bereiken op tel. 0513-610380/ 06-33748564

Reageren kan nog 23 dagen. Dat is tot en met 11 augustus 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 633e06a9f23406d85b9b4965036d6fe9ca4d7b14
Vacature samenvatting

Locatie

Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen

Werkervaring

Geen werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
Werktijden in overleg

Opleidingsniveau

mbo 2

Salaris

Salaris in overleg

Werff Talent Uitzend B.V.

Informatie

Werff talent is specialist in de flexibele arbeidsmarkt voor de logistieke sector. Wij brengen lang- en kortlopende vacatures en kandidaten bij elkaar door middel van uitzenden, payrolling, werving & selectie en collegiale inleen.

Als jong en ambitieus bedrijf hebben we in korte tijd een groot netwerk opgebouwd. Wij zijn altijd scherp op kwaliteit en onze klanten weten dat te waarderen.

Bij ons staan werkplezier, eerlijkheid en respect bovenaan.

Website

www.werfftalent.nl

adres

Werff Talent Uitzend B.V.
Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen

Vacatures

Alle vacatures