Workspace DevOPS medewerker

Geplaatst op 13 juni 2018 23:06
Reageren kan nog 11 dagen. Dat is tot en met 3 juli 2018.

Functieomschrijving

Functie : Workspace DevOPS medewerker

Sluitingsdatum Vacature : 02-07-2018 17.00 uur

Startdatum: 09 juli 2018 Einddatum: 08 juli 2019 Werklocatie: Cruquiusweg Aantal uren per week: 36 Optie tot verlenging: ja

Functieomschrijving :

Invulling van de rol Workspace DevOps medewerker in het LCM-Werkplek team. Het betreft een Scrum projectteam ten behoeve van het ontwikkelen en beheren van de Amsterdamse Werkomgeving (ADW).

Werkzaamheden :

Je ontwikkelt binnen een Agile SCRUM-team incrementeel aan verbeteringen voor de ADW. Hierbij ben je de ene keer aan het ontwikkelen en de andere keer aan het beheren. Deze taken gaan hand in hand en voor zowel het ontwikkelen middels Scrum als het ITIL-beheer aspect draai jij je hand niet om.

Gemeentelijke organisatie :

De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen). De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Bedrijfsvoering bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad.

De opdrachtgever(s) CTO is op technisch gebied hoogst verantwoordelijke. Verantwoordelijk voor technische toekomstvisie en roadmap.

Profiel

Opleiding en Werkervaring ( Weging ):

*U bent beschikbaar tijdens de selectiefase .

*U dient minimaal 1 relevante referentie op te geven . – organisatie – naam contactpersoon – telefoonnummer contactpersoon. Na afstemming met u en na het gesprek kan de opdrachtgever besluiten om in contact te treden met de referentie. Let op: de referentie dient op de hoogte te zijn .

*De kandidaat beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

*De kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met de volgende domeinen:ITIL; Agile Scrum , Automation en Orchestration. Hoe en waar de kennis en ervaring is opgedaan dient duidelijk te uitgeschreven te staan in het cv of worden beschreven in de motivatie die u toevoegt .

*Heeft de kandidaat kennis van:Het ontwerpen van werkplek inrichtingen? Microsoft Azure in het kader van workspace development en beheer? Hoe en waar de kennis is opgedaan dient duidelijk te uitgeschreven te staan in het cv of worden beschreven in de motivatie die u toevoegt . ( Weging 50 % )

-Ontwerpen van werkplek inrichtingen (25%) -Microsoft Azure (25%) -Geen ervaring (0%)

*Heeft de kandidaat de wens om te werken met producten buiten de eigen kennisdomeinen? ( Weging 10 % )

*De kandidaat heeft in de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan als devops medewerker of soortgelijke functie waarbij de aangeboden kandidaat aantoonbare kennis van en ervaring met de volgende domeinen heeft opgedaan:Microsoft Windows Werkplek en Servers; Citrix Virtuele Desktops en Server Based Computing – waaronder specifiek: Citrix App layering; Applicatie virtualisatie en distributie; Workspace inrichting en beheer middels Ivanti Workspace control (RES WM); Script talen, zowel Microsoft Powershell als Open Source; DevOps tools en repositories.

Hoe en waar de kennis en ervaring is opgedaan dient duidelijk te uitgeschreven te staan in het cv of worden beschreven in de motivatie die u toevoegt .

*Heeft de kandidaat heeft ervaring met het schrijven van stukken ten behoeve van besluitvorming? Hoe en waar de kennis en ervaring is opgedaan dient duidelijk te uitgeschreven te staan in het cv of worden beschreven in de motivatie die u toevoegt . ( Weging 40 % )

Heeft u interesse in deze vacature stuur dan uw CV met Motivatiebrief en met referentie gegevens en een kopie van uw Diploma voor 02-07-2018 17.00 uur naar info@lm-uitzendbureau.nl of via Talentee ( Reageer alleen als u aan de hier bovenstaande functie eisen en werkervaring kunt voldoen ,anders heeft reageren geen zin )

Secundaire arbeidsvoorwaarden

CAR UWO / CAO ABU

Vast voor een periode van 12 Maanden + optie verlenging .Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 11 dagen. Dat is tot en met 3 juli 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large b77375ac668d96408e1d476ab21142e7e0930a29
Vacature samenvatting

Locatie

Amstel 1
1011 PN Amsterdam

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

LM Uitzendbureau

Informatie

Website

www.lm-uitzendbureau.nl

adres

LM Uitzendbureau
Schoof 17
1771 PC Wieringerwerf

Vacatures

Alle vacatures