Administratief medewerker P&O

Geplaatst op 09 maart 2018 09:15
Reageren kan nog 1 dag. Dat is tot en met 25 maart 2018.

Functieomschrijving

Als administratief medewerker P&O ben je onderdeel van een betrokken en gemotiveerd team bestaande uit een teamleider, twee personeelsconsulenten, een senior P&O-adviseur en twee medewerkers personeels- en salarisadministratie.

De administratief medewerker P&O zorgt ervoor dat onze P&O-administratie op orde is en onze medewerkers en leidinggevenden goed gefaciliteerd zijn. Dat vraagt om daadkracht, proactief handelen en servicegerichtheid. Je zorgt ervoor dat het personeelshandboek up-to-date is, formatieoverzichten zijn opgesteld én je verzamelt en analyseert HR-data. e bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de personeelsadministratie binnen de wettelijke kaders en onze kwaliteitseisen. Daarnaast ben je ook de vraagbaak voor de organisatie op het gebied van arbeidsvoorwaarden en onze administratieve processen. De administratieve medewerker P&O is continue bezig met vernieuwen, optimaliseren en implementeren van de administratieve processen en regelingen. Zo zorgen we ervoor dat onze manier van werken past bij onze organisatie en de huidige tijdsgeest.

Profiel

WIE BEN JE?

  • Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van P&O administratie.
  • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in alle facetten van de P&O administratie.
  • Je hebt actuele kennis van en ervaring met de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrechtelijke onderwerpen, verzuim, sociale verzekeringen en de cao.
  • Je bent niet voor één gat te vangen; je bent creatief en je weet van aanpakken.
  • Je bent een kei op het gebied van cijfers en je weet cijfers ook te analyseren.
  • Uiteraard is je mondelinge en schriftelijke communicatie uitstekend.
  • Je hebt uitgebreide kennis én ervaring met het Officepakket (vooral Word, Excel).
  • Ervaring met Youforce van Raet is geen must maar zou wel mooi zijn.
  • Je bent zorgvuldig, klantgericht, en voor jou geldt het resultaat.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Bij Haag Wonen kun je rekenen op een baan in een dynamische omgeving. Natuurlijk hebben we een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de cao Woondiensten en bieden we je een opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie is voor 28 uur per week en valt in schaal G (€ 2.777,- tot € 3.474,-). Deze functie is voorlopig van tijdelijke duur, namelijk tot 1 januari 2019.

Haag Wonen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zitten naast station Hollands Spoor. En we hebben een afgesloten fietsenstalling.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

INFORMATIE OVER DE SOLLICITATIEPROCEDURE?
Je kunt reageren tot 25 maart 2018. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joyce Barbier, teamleider P&O, bereikbaar onder nummer (070) 250 70 75.

Hebben we een wederzijdse klik bij de eerste kennismaking? Dan volgt een tweede ronde. Onderdeel van het eerste gesprek is een korte presentatie. Hierover ontvang je meer informatie bij een eventuele uitnodiging.

Een referentieonderzoek met cv-check en een screening van Social Media behoren tot de sollicitatieprocedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Pas na het volledig succesvol doorlopen van de sollicitatieprocedure zal een arbeidsovereenkomst worden aangeboden. Tot slot vragen wij bij aanstelling om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Deze vacature is in- en extern gelijktijdig vacant gesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren kan nog 1 dag. Dat is tot en met 25 maart 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large e9d56772fd4213d60a19d949c2a7fbc21538da92
Vacature samenvatting

Locatie

Waldorpstraat 80
2521 CD Den Haag

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
24-32 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

3000-3500 bruto per maand

Woningstichting Haag Wonen

Informatie

Wij zorgen voor goed wonen in Den Haag voor mensen met een bescheiden inkomen.

Wij zijn nauw betrokken bij huurders, hun woning en hun buurt. In al ons werk gaan we uit van onze huidige en toekomstige huurders. Met hen werken wij aan goed wonen. Aan een thuisgevoel. Voor ons is een goed resultaat een tevreden huurder. Een goed onderhouden woning. En een prettige buurt. Daarbij werken we graag slim samen, op een vernieuwende, duurzame en kostenbewuste manier.

Woningcorporaties bevinden zich in een dynamisch speelveld. Haag Wonen is daarom continu in ontwikkeling. Als P&O adviseur zie je het tot je taak om ervoor te zorgen dat de organisatie zó is ingericht dat Haag Wonen nu én in de toekomst topspeler is in dit dynamische speelveld.

Website

www.haagwonen.nl

adres

Woningstichting Haag Wonen
Waldorpstraat 80
2521 CD Den Haag

Vacatures

Alle vacatures