Leerkracht taalklas basisonderwijs, regio Zeist

Geplaatst op 14 februari 2018 15:41
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 15 april 2018.

Functieomschrijving

Anderstalige kinderen in het basisonderwijs die nog niet zo lang in Nederland zijn spreken meestal nog onvoldoende Nederlands om mee te kunnen draaien in de reguliere groepen. Voor deze kinderen is er vaak ruimte in een taalklas.

Als leerkracht van de taalklas op school ga je aan de slag met leerlingen in een combigroep 4 t/m 8. Met een intensief programma en in kleine groepen met een veilige leeromgeving geef je individuele aandacht. De nadruk ligt op de Nederlandse taal, maar er is ook ruimte voor interactie met andere leerlingen. Het doel is de kinderen zich zo te laten ontwikkelen dat ze deel kunnen nemen aan het reguliere onderwijs. Goed contact met de andere docenten, én ouders, is hierbij onmisbaar.

Je krijgt te maken met een zeer gedifferentieerde groep leerlingen. De leeftijden lopen uiteen en zowel het startniveau van de Nederlandse taal als het niveau van onderwijs dat is bereikt in het land van herkomst kan erg variëren. Er wordt gewerkt met lesmethodes Mondeling NL nieuw, Wereld in getallen, Zien is snappen en Woordenschat van Verhallen. Een groot dele van de week is er een onderwijsassistent aanwezig.

Het betreft een ziektevervanging. Wij zoeken een leerkracht, regio Zeist, die per direct, voor in ieder geval een maand, maar de verwachting is voor 3 maanden of langer, op woensdag, donderdag en vrijdag inzetbaar is.

Ben jij die leerkracht, die ervaring of affiniteit heeft met anderstalige leerlingen, dan horen wij graag van je!

Profiel

  • Je beschikt over een PABO diploma en kent de wereld van de basisschool en de gangbare werkmethodieken
  • Bij voorkeur beschik je over kennis van en ervaring met NT2-methodieken en het aanleren van de Nederlandse taal aan anderstalige kinderen of jongeren
  • Je bent per direct op woensdag, donderdag en vrijdag inzetbaar
  • Woonachtig in de regio Zeist

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. We hanteren onze eigen arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Salariëring tussen € 2500,- en € 3500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering, certificering, ervaring en inzetbaarheid
  • Reiskostenvergoeding
  • Continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing, deelname vakgroepen en een tegemoetkoming in relevante opleidingskosten


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature, en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie.

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 15 april 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 99865ee0ee242b64d044a183d9a9be810dcb847c
Vacature samenvatting

Locatie

.
3701 HS Zeist

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
Werktijden in overleg

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Bisbee Flexonderwijs

Informatie

Bisbee Flexonderwijs is een onderwijsbedrijf waar enthousiaste docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten. Binnen het NT2-werkveld: in de volwasseneneducatie, de ISK en het primair onderwijs. Maar ook binnen het regulier onderwijs: als taalassessor of (vak)docent binnen het MBO.

Maar wij helpen je niet alleen aan een baan, we helpen je verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we je na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het (taal)onderwijs. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij in onze docenten, door na- en bijscholing aan te bieden vanuit onze Bisbee Academie. Daarmee bieden wij ondersteuning bij certificering en diplomering, of ontwikkeling van competenties. Ook bieden wij met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.

Ben jij docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!

Website

www.bisbee.nl/vacatures/

adres

Bisbee Flexonderwijs
Het Wielsem 10
5231 BW 's-Hertogenbosch

Vacatures

Alle vacatures