productiemedewerker in voedingsmiddelenindustrie

Geplaatst op 12 oktober 2018 15:40
Reageren kan nog een maand. Dat is tot en met 23 november 2018.

Functieomschrijving

Klaar om te fitnessen onder werktijd? Lees dan snel verder! Wij zijn opzoek naar sterke krachtpatsers die ook nog van wat te knabbelen houden. Wat ga jij doen? Je komt te werken in een hecht team van veelal vaste medewerkers. Je helpt bij het produceren van diverse bakkerij producten dit gebeurd voornamelijk met de machine en af en toe komt daar ook wat handwerk bij kijken. Wij streven namelijk naar de lekkerste bakkersproducten uit de omgeving! Fysiek zwaar til werk komt daar dus ook bij kijken, de machine moet voorzien worden van nieuwe voorraad en dit zit vaak in zakken van +20 kg. Overige werkzaamheden zijn het verpakken en het controleren van de producten.

Profiel

Onze nieuwe collega zoekt naar een vaste baan voor langere tijd, als wij tevreden met jou zijn (en jij natuurlijk met ons) willen wij jou namelijk graag houden. Passie voor bakken en affiniteit met sporten vinden wij erg belangrijk. Jij bent fulltime van maandag tot vrijdag beschikbaar. Starttijd is om 06:00 uur. Je bent woonachtig in de hoeksche waard en bent in het bezit van eigen vervoer. De werklocatie is in Oud-Beijerland.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

De bakkerij is een traditionele banketbakkerij waar de producten door vakmensen met behulp van machines gemaakt worden. Als vanwege de kwaliteit ouderwets handwerk nodig is dan doen we dat. In onze bakkerij heeft ieder product zijn eigen recept. En daar sleutelen we net zo lang aan tot het precies goed is.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog een maand. Dat is tot en met 23 november 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 4bb5d5b1cf8122bc5282948a2dd795416ca971c3
Vacature samenvatting

Locatie

Avenue Carnisse
2993 MJ Barendrecht

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
40+ uur per week

Opleidingsniveau

mbo 1

Salaris

Salaris in overleg

Mijn Uitzendbureau B.V.

Informatie

Het team van Mijn Uitzendbureau heeft gemiddeld meer dan tien jaar ervaring binnen het vakgebied. Geen enkel aspect van de markt is ons onbekend. Langdurige relaties zijn het credo, ook binnen ons hechte team. De lijntjes zijn kort en er wordt verregaand meegedacht. Zowel opdrachtgevers als kandidaten kunnen bij ons terecht voor advies. Zij kunnen erop vertrouwen dat Mijn Uitzendbureau zorgt voor een snelle en effectieve match. Mijn Uitzendbureau is aangesloten bij de NBBU (brancheorganisatie van professionele intermediairs) en in het bezit van een VCU certificaat.

Website

www.mijn-uitzendbureau.nl

adres

Mijn Uitzendbureau B.V.
Avenue Carnisse
2993 MJ Barendrecht

Vacatures

Alle vacatures