Servicemonteur elektro / grootkeukentechniek regio amsterdam ( vaste baan! )

Geplaatst op 25 oktober 2018 09:18
Reageren kan nog 7 dagen. Dat is tot en met 24 november 2018.

Functieomschrijving

Dit betreft een hele leuke baan, je krijgt een bus met materialen voor de deur. Dagelijks rond een uur of 8 vertrek je naar klanten waar storingen zijn aan (elektrische ) installaties in de grootkeukentechniek. Dit is vaak bij horeca bedrijven, maar soms ook bij ziekenhuizen, scholen of andere instellingen waar gekookt wordt.

Bij de klant aangekomen probeer je de storing te verhelpen als een echte technische dienst medewerker. Je hebt dus ook contact met de klant en veel vrijheid in je functie. Ook verricht je preventief onderhoud aan de machines. Uiteraard zorgt het bedrijf er voor dat je goed bekend raakt met de producten die zij verkopen en mocht je er niet uit komen kun je altijd rekenen op ondersteuning van je collega's.

Ook opleiden doet deze werkgever niet moeilijk over, er is een breed scala aan opleidingen beschikbaar. Ook vrije tijd vind deze werkgever belangrijk, er bestaat de mogelijkheid om je vakantiedagen uit te breiden van 24 naar 36. ( dat is ruim 7 weken vakantie per jaar!) Ook kun je overuren laten uitbetalen of omzetten in nog meer vrije dagen. Mocht je een keer in het buitenland willen werken, dit kan bijna altijd. Het hoeft uiteraard niet.

Kortom dit is echt een ideale baan!

Profiel

De ideale kandidaat komt uit Noord-Holland, bijvoorbeeld Haarlem, Alkmaar, Uitgeest, Heerhugowaard of waar dan ook. Wat ik wil aangeven is dat je niet perse in Amsterdam hoeft te wonen. Een elektrotechnische opleidingsachtergrond Een passie voor techniek Je ziet geen problemen maar uitdagingen. Je bent een harde werker en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

Ook is voor deze functie een rijbewijs noodzakelijk.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Dit betreft een vaste baan, dus geen uitzendfunctie.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 7 dagen. Dat is tot en met 24 november 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 93a5d7e722d93c79a901ef198cf1bdbb7c0f1083
Vacature samenvatting

Locatie

Oude Haagseweg
1066 BW Amsterdam

Werkervaring

Geen werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

Salaris in overleg

Carrierebaas

Informatie

Website

www.carrierebaas.nl

adres

Carrierebaas
Koperslagerstraat 61
8043 EM ZWOLLE

Vacatures

Alle vacatures