Bouwplantoetser

Geplaatst op 12 januari 2018 19:09
Reageren kan nog 3 dagen. Dat is tot en met 19 januari 2018.

Functieomschrijving

Functie : Bouwplantoetser

Sluitingsdatum Vacature : 17-01-2018 17.00 uur

Duur : 4 maanden

Optie tot verlenging : 3 x 6 maanden

Uren per week : 24 tot 36

Aanvang : z.s.m.

Opleidingsniveau : HBO

Regio : Noord-Holland

Gemeente Hilversum, een uitdagende werkgever in de Mediastad in het groen De gemeente Hilversum luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. We helpen hen om oplossingen te vinden. Soms door in coproductie samen te werken. En soms door de regie te voeren. Zo werken we aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds sneller. Van ons wordt verwacht dat wij effectief en tijdig kunnen inspringen op nieuwe eisen en wensen.

Hiervoor hebben we een netwerkorganisatie gebouwd. Daarin werken ruim 600 collega’s aan wat er nodig is voor en in Hilversum. Dat zijn collega’s die hun maatschappelijke betrokkenheid en ambitie kunnen omzetten naar concrete resultaten, waar de stad verder mee kan. Het zijn collega’s die bereid zijn om steeds die extra stap te zetten, ook op de minder gebaande paden. Die anderen – binnen en buiten de organisatie – stimuleren en helpen om hetzelfde te doen. Collega’s die flexibiliteit tonen in houding en gedrag. Die denken en handelen vanuit zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Collega’s die politiek sensitief zijn, inzicht hebben in de processen en hun eigen rol binnen een politiek bestuurlijke omgeving.

Onze kernwaarden: klantgericht werken, initiatief nemen, samenwerken en samenlevingsgericht werken. De rode draad is dat we ons blijven ontwikkelen. Dan zijn we nu, maar ook in de toekomst, toegerust voor de (nieuwe) taken waar we als gemeente voor staan.

Opdracht De gemeente Hilversum is op zoek naar bouwplantoetsers (m/v) voor vergunningaanvragen in het kader van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht voor het team Backoffice bij Publiekszaken. Een afwisselende en allround functie voor 36 uur per week in een bruisende gemeente met een ambitieuze veranderopgave. Dat is wat je mag verwachten als jij ons team komt versterken.

Wat ga je doen?

Je bent integraal verantwoordelijk voor het behandelen van vooronderzoeken en aanvragen omgevingsvergunningen; Je toetst en beoordeelt aanvragen en verzoeken aan de hand van beleid, wet- en regelgeving; Je adviseert over prioritering en afhandeling van aanvragen en verzoeken; Je initieert, stuurt en draagt zorg voor de afhandeling van de formele besluitvorming; Je stelt beschikkingen op, (advies)rapportages, beoordelingen en verzorgt correspondentie; Als bouwplantoetser ben je een echte teamspeler, je kunt goed schakelen tussen verschillende partijen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent sterk in plannen en organiseren. Je bent zelfstandig, professioneel, leergierig en representatief.

Profiel

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde MBO+/ HBO opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Bouwkunde of een vergelijkbaar niveau door ervaring en vakgerichte opleidingen; Je hebt werkervaring met WABO vergunningen in een gemeentelijke organisatie; Je bent een stevige persoonlijkheid, die beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Het team Je komt terecht in het team Backoffice bij Publiekszaken. Het team speelt in het proces van 2e en 3e lijn dienstverlening en vergunningverlening de hoofdrol en draagt bij aan de kwaliteit van de dienstverlening van de afdeling. De afdeling is de brug van en naar onze inwoners en het gezicht van de gemeente. Binnen het team heerst een informele sfeer met korte lijnen.

Opleiding en Werkervaring Eisen (weging, totaal 100 punten) :

  1. Afgeronde bouwkundige opleiding (15 punten)
  2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als bouwplantoetser (30 punten)
  3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het werken bij een gemeente (10 punten)
  4. Uiterlijk per 1 februari 2017 beschikbaar (25 punten)
  5. Minimaal 24 uur per week beschikbaar (15 punten)
  6. Aantoonbare werkervaring met Key2BWT (5 punten)

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

Klantgericht Verantwoordelijk Analytisch vermogen Kwaliteitsgericht Bestuurlijke sensitiviteit

Functieschaal : Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9.

CV-eisen Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning De gesprekken bij de gemeente worden in onderling overleg gepland. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen z.s.m. bericht.

Overige informatie

De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Heeft u interesse in deze vacature stuur dan uw CV met Motivatiebrief en met referentie gegevens en een kopie van uw Diploma voor 17-01-2018 17.00 uur naar info@lm-uitzendbureau.nl of via Talentee ( Reageer alleen als u aan de hier bovenstaande functie eisen en werkervaring kunt voldoen ,anders heeft reageren geen zin )

Secundaire arbeidsvoorwaarden

CAO CAR - UWO Schaal 9 / CAO ABUGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 3 dagen. Dat is tot en met 19 januari 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large b77375ac668d96408e1d476ab21142e7e0930a29
Vacature samenvatting

Locatie

Oude Enghweg 23
1217 JB Hilversum

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

LM Uitzendbureau

Informatie

Website

www.lm-uitzendbureau.nl

adres

LM Uitzendbureau
Schoof 17
1771 PC Wieringerwerf

Vacatures

Alle vacatures