Docent NT2, intensieve taaltraining, regio Amsterdam

Geplaatst op 14 februari 2018 15:10
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 15 april 2018.

Functieomschrijving

Als docent NT2 werk je met groepen van 4 tot 6 cursisten en geef je privélessen. Deze cursisten zijn allemaal statushouder met de Eritrese nationaliteit, aan jou de taak om ze te helpen om hun presentatievaardigheden en gespreksvaardigheden verder te ontwikkelen. Ook help je hen bij het verwerven van een woordenschat die voor de cursisten van belang is voor werk, opleiding en/of ondernemerschap.

Onze onderwijspartner biedt korte intensieve taaltrainingen. Het aantal lessen is gemiddeld 15 uur per week, voor een periode van 4 weken, waarbij de dagdelen zowel overdag als in de avond plaats kunnen vinden.

Ben jij een ervaren, gecertificeerd NT2 docent die deze taaltrainingen aan statushouders wil verzorgen? Dan horen wij graag van je!

Profiel

  • Je beschikt over het certificaat competent docent NT2 van de BVNT2
  • Aangevuld met een Pabo-diploma, een 1e of 2e graads lesbevoegdheid of een bevoegdheid voor lesgeven in de BVE (Volwassenenonderwijs)
  • Je hebt ervaring in het volwassenonderwijs en affiniteit met statushouders met de Eritrese nationaliteit
  • Enige kennis van de specifieke problematiek van mensen afkomstig uit Eritrea
  • Enige kennis van werken in de (tomaten)kassen
  • Je bent woonachtig in de regio van Amsterdam

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. We bieden je mogelijkheden tot opleiding via de Bisbee Academie en hanteren eigen arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Salariëring tussen € 2500,- en € 3100,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering, certificering, ervaring en inzetbaarheid
  • Reiskostenvergoeding en een netto onkostenvergoeding (tot een maximum van € 75,- per maand)
  • Continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing, deelname vakgroepen en een tegemoetkoming in relevante opleidingskosten


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature, en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie.

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 15 april 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 99865ee0ee242b64d044a183d9a9be810dcb847c
Vacature samenvatting

Locatie

.
1012 AB Amsterdam

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
Werktijden in overleg

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Bisbee Flexonderwijs

Informatie

Bisbee Flexonderwijs is een onderwijsbedrijf waar enthousiaste docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten. Binnen het NT2-werkveld: in de volwasseneneducatie, de ISK en het primair onderwijs. Maar ook binnen het regulier onderwijs: als taalassessor of (vak)docent binnen het MBO.

Maar wij helpen je niet alleen aan een baan, we helpen je verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we je na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het (taal)onderwijs. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij in onze docenten, door na- en bijscholing aan te bieden vanuit onze Bisbee Academie. Daarmee bieden wij ondersteuning bij certificering en diplomering, of ontwikkeling van competenties. Ook bieden wij met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.

Ben jij docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!

Website

www.bisbee.nl/vacatures/

adres

Bisbee Flexonderwijs
Het Wielsem 10
5231 BW 's-Hertogenbosch

Vacatures

Alle vacatures