Projectleider Sturingsinformatie Sociaal Domein

Geplaatst op 12 januari 2018 18:47
Reageren kan nog 6 dagen. Dat is tot en met 22 januari 2018.

Functieomschrijving

Functie : Projectleider Sturingsinformatie Sociaal Domein

Sluitingsdatum Vacature : 21-01-2018 17.00 uur

Van 1-2-2018 t/m 31-7-2018

Optie verlenging: 4 x 3 maanden

Standplaats: Lelystad

Management / bedrijfsvoering

Uren: 18 per week

Opdrachtomschrijving :

Ben jij… een ervaren projectleider binnen het sociaal domein? En heb jij daarnaast aantoonbare affiniteit met het generen van sturingsinformatie? Dan ben jij de projectleider die we zoeken.

Om wat voor project gaat het… Zie bijlage 1. Projectopdracht projectleider Sturings-en verantwoordingsinformatie Sociaal Domein.

De organisatie…. Binnen de gemeente Lelystad werken verschillende teams binnen het Sociaal Domein. De projectleider gaat aan de slag met een projectteam waarin medewerkers uit verschillende teams zitten.

Kandidaatomschrijving :

Wat zijn jouw taken ……. Als Projectleider Sturingsinformatie Sociaal Domein ben je verantwoordelijk voor de realisatie en oplevering van het project en overdracht aan de opdrachtgever. Er ligt een geaccordeerd plan van aanpak voor dit project en de samenstelling van het projectteam is bekend. Je zorgt ervoor dat het project volgens planning en budget uitgevoerd wordt. Je maakt risicoanalyses en voortgangsrapportages. Tevens ben je communicatief sterk en wil je graag contacten onderhouden met de stakeholders en andere betrokkenen. Ook ben je verantwoordelijk voor het projectteam dat je aanstuurt. Daarnaast stem je de werkzaamheden af met andere betrokkenen in de organisatie. Kortom jij bent succesvol in het slaan en onderhouden van bruggen!

Wat verwachten we van jou …..

 • Je bent in staat om complexe informatievoorzieningsprojecten en systeem implementaties te managen.
 • Je hebt ervaring in het aansturen van projectteams en het begeleiden van projectmedewerkers. Je bent een echte teamspeler die graag met anderen samenwerkt.
 • Je weet vanuit jezelf collega’s te motiveren en te inspireren om samen met hen het projectteam op een hoger niveau te brengen.
 • Je beschikt over voldoende deskundigheid om overzicht te houden over de verschillende activiteiten, om de planning (doorlooptijd, budget en kwaliteit) te bewaken en weet heldere voortgangsrapportages op te stellen.
 • Je bent in staat om netwerken te bouwen en te onderhouden, je bent proactief en initiatiefrijk.
 • Je hebt kennis van het sociaal domein.
 • Je bent servicegericht en streeft er continu naar je opdrachtgevers te ontzorgen

Competenties…….

Je beschikt over de volgende competenties:

 • Communicatief zeer vaardig
 • Stressbestendig en flexibel
 • Onder tijdsdruk kunnen werken
 • Netwerker
 • Resultaatgericht

Genoemde eisen en competenties in de opdracht- en /of kandidaatomschrijving zullen door de opdrachtgever worden beoordeeld in de motivatiebrief en/of tijdens de gespreksronde.

Profiel

Opleiding en Werkervaring Eisen ( Weging ) :

*Op cv aantoonbaar minimaal een erkende, afgeronde HBO opleiding op het gebied van informatiekunde. Weging:7 %

*Op cv aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 6 jaar in de rol van projectleider met projectmanagement. Referentie vereist ( Naam , Functie , Organisatie , Email en Telefoonnummer van Referent )

*Op cv aantoonbaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 6 jaar als projectleider met minimaal 1 informatievoorziening- project, met een omvang van tenminste € 200.000,-. ! Let op: Laat letterlijk in je werkervaring naar voren komen dat het om een informatievoorziening-project gaat en benoem hierbij dan letterlijk de omvang. Referentie vereist ( Naam , Functie , Organisatie , Email en Telefoonnummer van Referent )

*Op cv aantoonbaar meerdaagse trainingen Prince 2 en/of Agil/Scrum en/of Lean afgerond in de afgelopen 8 jaar. !Let op: geef letterlijk aan hoeveel dagen de training geduurd heeft. ( Weging: 18 % ) Alleen Prince 2 (5 %) Prince 2 en Agil/Scrum (9 %) Prince 2 en Agil/Scrum en Lean ( 18 %)

*Op cv aantoonbaar werkervaring als projectleider met informatievoorziening-projecten, elk met een omvang van tenminste € 200.000,-. ( Weging:15 % ) 2 – 3 informatievoorziening-projecten, in de afgelopen 8 jaar (10 %) 4 of meer informatievoorziening-projecten, in de afgelopen 10 jaar (15 %)

*Op cv aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 6 jaar als projectleider bij of voor een overheidsinstantie. ( Weging:10 % )

Motivatiebrief :

Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. De kandidaat dient gemotiveerd aan te geven waarom hij/zij geschikt is voor deze opdracht en voldoet aan de competenties (door middel van voorbeelden). De brief wordt door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties zoals verwoord in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving ( Weging:25 % )

Sollicitatiegesprek :

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. De kandidaat wordt gedurende het gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven in de opdracht en kandidaatomschrijving. Tevens wordt gekeken of er een klik met de kandidaat aanwezig is. De kandidaat waarop de keuze valt, scoort 25% voor het gesprek. De kandidaten die afgewezen worden naar aanleiding van de gevoerde gesprekken, scoren 0% voor het gesprek ( Weging:25 % )

Gespreksplanning :

De gemeente nodigt 5 kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 26 januari 2018 of vrijdag 2 februari 2018. We verzoeken de kandidaten rekening te houden met deze datum.

Wanneer u op donderdag 1 februari 2018 aan het einde van de dag, nog geen uitnodiging heeft ontvangen, behoort u niet tot de eerste selectie voor de gespreksronde.

Toelichting op rooster : 18 uur per week, waarbij werkdagen en uren in overleg in te vullen zijn.

Heeft u interesse in deze vacature stuur dan uw CV met Motivatiebrief en met referentie gegevens en een kopie van uw Diploma voor 21-01-2018 17.00 uur naar info@lm-uitzendbureau.nl of via Talentee ( Reageer alleen als u aan de hier bovenstaande functie eisen en werkervaring kunt voldoen ,anders heeft reageren geen zin )

Secundaire arbeidsvoorwaarden

CAO CAR - UWO / CAO ABU

Freelance Mogelijk !!Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 6 dagen. Dat is tot en met 22 januari 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large b77375ac668d96408e1d476ab21142e7e0930a29
Vacature samenvatting

Locatie

Stadhuisplein 2
8232 ZX Lelystad

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
16-24 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

LM Uitzendbureau

Informatie

Website

www.lm-uitzendbureau.nl

adres

LM Uitzendbureau
Schoof 17
1771 PC Wieringerwerf

Vacatures

Alle vacatures