Bronbemaler

Geplaatst op 17 mei 2018 10:42
Reageren kan nog 25 dagen. Dat is tot en met 16 juni 2018.

Functieomschrijving

De Zuid Nederlandsche BRONBEMALING B.V.

De Zuid Nederlandsche Bronbemaling BV, gevestigd te Langeweg (N.Br.), is een veelzijdig bedrijf dat is gespecialiseerd in bemalingswerken, fundatietechnieken. Gedurende 50 jaar heeft de Zuid Nederlandsche bewezen dat ook in de bouwsector de juiste prijs-kwaliteitverhouding bepalend is voor een succesvol bestaan. Sterk sturend op kwaliteit in combinatie met een goede klantenbinding heeft De Zuid Nederlandsche een goede naam binnen de bouwwereld. Dit geldt zowel op het gebied van bronbemaling, als op het gebied van stalen buispalen. Teneinde deze kwaliteit ook voor de toekomst ''handen en voeten'' te geven zijn wij op zoek naar een (m/v)

Bronbemaler

De functie Bronbemaling zorgt voor verlaging van de grondwaterstand. Dit is vaak noodzakelijk bij bouwgrond, graafwerk, bouwputten, sleuven voor kabels en leidingen. De (assistent) bronbemaler houdt zich bezig met de installatie en het onderhoud van bronbemalingen. Hij installeert vooral vacuüm- en zwaartekrachtbemalingen en plaatst filters en pompen.

Functie eisen

  • LBO+/MBO werk- en denkniveau
  • Geldig VCA certificaat
  • Zelfstandig en in teamverband werken
  • Eigen vervoer
  • Flexibele instelling qua werktijden
  • Onze voorkeur gaat uit naar iemand die in het bezit is van een vrachtwagenrijbewijs of bereid deze in de toekomst te halen

Wij bieden u… … een uitdagende functie binnen een bedrijfscultuur die klantgericht, nuchter en informeel is. Een collegiale werksfeer met ruimte voor eigen inbreng en prima arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten over ons bedrijf, kijk dan op: www.znbg.nl Uw sollicitatiebrief met cv kunt u binnen twee weken na verschijnen van dit blad sturen naar: Hazeldonk 3, 4772 PA Langeweg of per mail. Voor telefonisch informatie kunt u bellen naar: 0168-323957 (ma. t/m vr. van 7.00 tot 16.30 uur) en vragen naar dhr. P. van Gils

Profiel

Iemand die gedreven is en bereid is om het vak te leren. Wordt gelegenheid geboden om rijbewijs C (vrachtwagen rijbewijs) te halen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wordt via de Bouw CAO uitbetaald.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 25 dagen. Dat is tot en met 16 juni 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Vacature samenvatting

Locatie

Hazeldonk 3
4772 PA Langeweg

Werkervaring

Geen werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
40+ uur per week

Opleidingsniveau

basisonderwijs

Salaris

Salaris in overleg

De Zuid Nederlandsche Bronbemaling B.V.

Informatie

adres

De Zuid Nederlandsche Bronbemaling B.V.
Hazeldonk 3
4772 PA Langeweg

Vacatures

Alle vacatures