Adviseur Circulaire economie

Geplaatst op 12 januari 2018 18:26
Reageren kan nog 6 dagen. Dat is tot en met 22 januari 2018.

Functieomschrijving

Functie : Adviseur Circulaire economie

Sluitingsdatum Vacature : 21-01-2018 17.00 uur

Van 29-1-2018 t/m 13-4-2018

Optie verlenging: 4 x 6 maanden

Standplaats: Almere

Financieel & Economisch

Uren: 12 per week

Opdrachtomschrijving :

De focus van de afdeling EZ is het stedelijke en regionale niveau: Wij leveren een bijdrage aan de stedelijke ontwikkeling vanuit economisch perspectief. De strategisch economische agenda vormt hiervoor de basis. In deze strategisch economische agenda is het versterken van het bestaand bedrijfslandschap doelstelling, waarbij de doorontwikkeling van het kansrijke cluster Circulaire economie een belangrijke lijn is. Voor het implementeren van nieuwe circulaire verdienmodellen zoeken wij een adviseur Circulaire nieuwe verdienmodellen.

Voor het verwaarden van reststromen zal de adviseur in samenwerking met ambtenaren van verschillende afdelingen van de gemeente Almere werken aan het bij elkaar brengen van de gehele keten voor het initiƫren van nieuwe vormen van verdienmodellen. De adviseur rapporteert zijn/haar bevindingen aan de opdrachtgever.

Profiel

Kandidaatomschrijving :

De kandidaat beschikt over:

  • Minimaal HBO niveau
  • Aantoonbare ervaring als adviseur circulaire economie
  • Kennis van en aantoonbare ervaring met circulaire verdienmodellen
  • Ruim circulair netwerk
  • Ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van circulaire trajecten

Genoemde eisen en competenties in de opdracht- en /of kandidaatomschrijving zullen door de opdrachtgever worden beoordeeld in de motivatiebrief en/of tijdens de gespreksronde.

Opleiding en Werkervaring Eisen ( Weging ) :

*Op cv aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als adviseur/programmamanager circulaire economie. Referentie vereist ( Naam , Functie , Organisatie , Email en Telefoonnummer van Referent )

*Op cv aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar met het opzetten van een businesscase voor verwaarden van reststromen. ( Weging: 20 % )

*Op cv aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring als adviseur/programmamanager in circulaire trajecten. ( Weging: 30 % ) 3-4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 6 jaar (15 %) 4-5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 6 jaar (20 %) 5 jaar of meer werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar ( 30 %)

Motivatiebrief :

Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. De kandidaat dient gemotiveerd aan te geven waarom hij/zij geschikt is voor deze opdracht en voldoet aan de competenties (door middel van voorbeelden). De brief wordt door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties zoals verwoord in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving. ( Weging:25 % )

Sollicitatiegesprek :

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. De kandidaat wordt gedurende het gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven in de opdracht en kandidaatomschrijving. Tevens wordt gekeken of er een klik met de kandidaat aanwezig is. De kandidaat waarop de keuze valt, scoort 25% voor het gesprek ( Weging:25 % )

Gespreksplanning :

De gemeente nodigt 3 kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. De gesprekken vinden plaats in week 4, 2018.

Toelichting op rooster :

12 uur per week. Waarbij uren en werkdagen in overleg in te vullen zijn.

Heeft u interesse in deze vacature stuur dan uw CV met Motivatiebrief en met referentie gegevens en een kopie van uw Diploma voor 21-01-2018 17.00 uur naar info@lm-uitzendbureau.nl of via Talentee ( Reageer alleen als u aan de hier bovenstaande functie eisen en werkervaring kunt voldoen ,anders heeft reageren geen zin )

Secundaire arbeidsvoorwaarden

CAO CAR - UWO / CAO ABUGeĆÆnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 6 dagen. Dat is tot en met 22 januari 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large b77375ac668d96408e1d476ab21142e7e0930a29
Vacature samenvatting

Locatie

Stadhuisplein 1
1315 HR Almere

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
8-16 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

LM Uitzendbureau

Informatie

Website

www.lm-uitzendbureau.nl

adres

LM Uitzendbureau
Schoof 17
1771 PC Wieringerwerf

Vacatures

Alle vacatures